Slavni glumac Čarls Dens koji se proslavio ulogama u kultnim serijama "Igra prestola" i "Kruna" uslikan je na plaži sa svojom devojkom u veoma "slobodnom" izdanju. 

Par je prošetao potpuno nag ne obazirući se na fotografe, te se nisu trudili čak ni da prikriju intimnu regiju. 

Fotografije su preplavile mreže brzinom svetlosti, i svi su manje-više imali isti komentar: "Zašto ja ovo moram da gledam?"

Bilo je i onih koji su osudili glumca smatrajući da sa novcem koji ima može da priušti odlazak na bilo koju drugu plažu, i da ne ugrožava druge posetioce, naročito nudiste koji nisu javne ličnosti, a lako su se mogli naći u kadru. 

Da stvari budu još gore, odmah do je i regularna plaža, što se videlo po drugim fotografijama, te su mnogi komentarisali i to.

"Izvinite, ali zašto moramo da gledamo smežuranog starca sa ljubavnicom?", "Zato ne idem na nudističke plaže. Jednostavno bi mi bilo neprijatno da gledam nešto ovakvo", "Ne kažem da treba svi da izgledamo sjajno, ali neke stvari ipak nisu za javne plaže. Što je mnogo, mnogo je", "Zamislite dođete na plažu sa decom, a pored vas šeta dedica sa svojim opuštenim polnim organom. Izvinite, ali nije okej", "Raspada se od starosti, a glumi frajera, ovo je užasno"... samo je delić komentara koji su se mogli pročitati. 

Inače, 77-godišnji Dens se već neko vreme nalazi na meti kritika zbog ponašanja sa 55-godišnjom devojkom, inače umetnicom Alesandrom Masi. 

Par je u više navrata uslikan upravo na plažama dok razmenjuju nežnosti, zbog čega su im mnogi poručivali da "iznajme sobu", odnosno, da se ponašaju pristojnije, s obzirom da se takvo ponašanje mahom očekivalo od tinejdžera.

Čarls Dens ne bira ni mesto ni vreme da razmenjuje nežnosti sa devojkom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

No, Dens se nije obazirao na kritike, već je svaki sledeći put bio sve ekstremniji. Inače, glumcu veza sa mlađom devojkom toliko prija da je odlučio i da promeni neke životne navike, te redovno trenira, diže tegove i pliva čak i na niskim temperaturama čime jača i telo i imuni sistem. 

Zbog svega, glumac sada izgleda daleko bolje nego ranije, i često govori da mu "prija što se dopada ženama". Kada je reč o Alesandri, Dens je i sam potvrdio da mu je teško da se suzdrži kraj nje, i da se nekad ponaša kao 25-godišnjak.

Čarls Dens ima problem da se suzdrži kraj Alesandre
COBRA TEAM - CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumac koji iza sebe ima više od dve decenije dugu karijeru tokom koje ga je podržavala supruga Džoana Hejtorn, iznenadio je sve vešću da se razvodi davne 2004. godine nakon 34 godine skladnog braka.

U očima sveta oni su bili idealan par, a dobili su i dvoje dece - sina Olivera i ćerku Rebeku. Ipak, Densu nije trebalo mnogo da se navikne na samački život i gotovo zaboravi na porodicu. Veoma brzo je nastavio dalje, dok se ne zna koji je emotivni status njegove bivše supruge.

Čarls Dens sa bivšom suprugom.
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Najviše pažnje privukao je vezom sa slikarkom Elenor Burman, s kojom je bio od 2008. do 2012. godine i s kojom je dobio ćerku Rouz.

Međutim, ni ova ljubav nije opstala, a nakon nekoliko kraćih veza Čarls je pronašao novu devojku - 22 godine mlađu italijansku slikarku i filmsku producentkinju Alesandru Almu Masi.

Čarls i Alesandra upoznali su se 2019. godine, na snimanju filma "knjiga vizije", gde je glumac igrao, a Masijeva bila deo produkcionog tima. Glumac nije krio da je zaljubljen do ušiju i da je pronašao veliku sreću u trećem dobu, pa je kada su ga pitali šta mu je najdraži trenutak sa seta priznao: "Da budem iskren, to je susret sa Alesandrom."

Na pitanje da je sam film u senci njegove ljubavi s mladom umetnicom, rekao je: "Pa, pomalo jeste... Alesandra je fantastična. Imao sam mnogo, mnogo sreće."

Na komentare da se ponekad ponaša kao tinejdžer, Čarls ima jasan odgovor – on se oseća daleko mlađim nego što stoji u njegovoj ličnoj karti.

"Osećam se kao da imam 35 godina. Verovatno se ponašam kao da imam 25", kaže glumac. "Nekad se sa svim nosim dobro, a nekad loše. Teško je vratiti se porodičnom životu kada niste bili tu. Ali moja supruga je podržavala moju karijeru."

Pročitajte još: NOVI DŽEJMS BOND MOŽE DA IMA SVAKU, A VOLI 24 GODINE STARIJU: Smuvao je sa 18, a 3 meseca kasnije, u 42. bila je trudna

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Nudista na RTS-U Tiktok/megicaricaa

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!