Slavni glumac Čarls Dens možda ima 76 godina, ali se to po njegovom ponašanju ne može zaključiti. Gotovo kao da se čini da zvezda "Krune" i "Igre prestola" živi drugu mladost. Glumac redovno trenira, i kako kaže, diže tegove, a praktikuje i da pliva na niskim temperaturama čime jača i telo i imuni sistem. 

Takođe je dodao da mu godi što se dopada ženama, što je iznenadilo mnoge koji su mišljenja da, iako izgleda dobro i fit, ipak nije #1 frajer sveta da tako misli o sebi. Doduše, ovakve izjave ne čude ako se uzme u obzir da se glumac ponaša u poslednje vreme kao da mu je 17, pogotovo od kako je uplovio u vezu sa 22 godine mlađom slikarkom

ČArls Dens ne odavaja se od nove devojke.
COBRA TEAM - CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumac se retko kada odvaja od nje, i nema problem da je neprimereno dodiruje na plaži, dok ih svi gledaju, da, kako su kasnije tvrdili očevici "palaca jezikom" i tako je "zavodi", ali i da je hvata za određene delove tela dok su u šetnji, na večeri i slično.

I Dens je sam potvrdio da mu je teško da se suzdrži i da se nekad ponaša kao 25-godišnjak. Glumac koji iza sebe ima više od dve decenije dugu karijeru tokom koje ga je podržavala supruga Džoana Hejtorn, iznenadio je sve vešću da se razvodi davne 2004. godine nakon 34 godine skladnog braka.

ČArls Dens razveo se nakon 34 godine braka.
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

U očima sveta oni su bili idealan par, a dobili su i dvoje dece - sina Olivera i ćerku Rebeku. Ipak, Densu nije trebalo mnogo da se navikne na samački život i gotovo zaboravi na porodicu. Veoma brzo je nastavio dalje, dok se ne zna koji je emotivni status njegove bivše supruge.

Najviše pažnje privukao je vezom sa slikarkom Elenor Burman, s kojom je bio od 2008. do 2012. godine i s kojom je dobio ćerku Rouz.

Međutim, ni ova ljubav nije opstala, a nakon nekoliko kraćih veza Čarls je pronašao novu devojku - 22 godine mlađu italijansku slikarku i filmsku producentkinju Alesandru Almu Masi.

Čarls Dens smirio se kraj 22 godine mlađe slikarke.
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Čarls i Alesandra upoznali su se 2019. godine, na snimanju filma "knjiga vizije", gde je glumac igrao, a Masijeva bila deo produkcionog tima. Glumac nije krio da je zaljubljen do ušiju i da je pronašao veliku sreću u trećem dobu, pa je kada su ga pitali šta mu je najdraži trenutak sa seta priznao: "Da budem iskren, to je susret sa Alesandrom."

Na pitanje da je sam film u senci njegove ljubavi s mladom umetnicom, rekao je: "Pa, pomalo jeste... Alesandra je fantastična. Imao sam mnogo, mnogo sreće."

Čarls Dens ne bira ni vreme ni mesto da razmenjuje nežnosti sa slikarkom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na komentare da se ponekad ponaša kao tinejdžer, Čarls ima jasan odgovor – on se oseća daleko mlađim nego što stoji u njegovoj ličnoj karti.

"Osećam se kao da imam 35 godina. Verovatno se ponašam kao da imam 25", kaže glumac. "Nekad se sa svim nosim dobro, a nekad loše. Teško je vratiti se porodičnom životu kada niste bili tu. Ali moja supruga je podržavala moju karijeru."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!