Malo ko je i mogao da zamisli da će jedna glumačka veličina kao što je Čarls Dens, pod stare dane od odmerenog, ozbiljnog gospodina postati neko ko se ponaša kao da mu je 17. Ipak, čini se da su zvezdi "Igre prestola" popustile kočnice od kako je uplovio u odnos sa 22 godine mlađom slikarkom.

Glumac se retko kada odvaja od nje, i nema problem da je neprimereno dodiruje na plaži, dok ih svi gledaju, da, kako su kasnije tvrdili očevici "palaca jezikom" i tako je "zavodi", ali i da je hvata za određene delove tela dok su u šetnji, na večeri i slično. 

Čarls Dens ne odvaja se od svoje mlađe devojke.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I Dens je sam potvrdio da mu je teško da se suzdrži i da se nekad ponaša kao 25-godišnjak. Glumac koji iza sebe ima više od dve decenije dugu karijeru tokom koje ga je podržavala supruga Džoana Hejtorn, iznenadio je sve vešću da se razvodi davne 2004. godine nakon 34 godine skladnog braka.

U očima sveta oni su bili idealan par, a dobili su i dvoje dece - sina Olivera i ćerku Rebeku. Ipak, Densu nije trebalo mnogo da se navikne na samački život i gotovo zaboravi na porodicu. Veoma brzo je nastavio dalje, dok se ne zna koji je emotivni status njegove bivše supruge. 

Čarls Dens razveo se nakon 34 godine skladnog braka.
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Najviše pažnje privukao je vezom sa slikarkom Elenor Burman, s kojom je bio od 2008. do 2012. godine i s kojom je dobio ćerku Rouz.

Međutim, ni ova ljubav nije opstala, a nakon nekoliko kraćih veza Čarls je pronašao novu devojku - 22 godine mlađu italijansku slikarku i filmsku producentkinju Alesandru Almu Masi.

Čarls Dens ponovo je u vezi sa slikarkom.
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Čarls i Alesandra upoznali su se 2019. godine, na snimanju filma "knjiga vizije", gde je glumac igrao, a Masijeva bila deo produkcionog tima. Glumac nije krio da je zaljubljen do ušiju i da je pronašao veliku sreću u trećem dobu, pa je kada su ga pitali šta mu je najdraži trenutak sa seta priznao: "Da budem iskren, to je susret sa Alesandrom."

Na pitanje da je sam film u senci njegove ljubavi s mladom umetnicom, rekao je: "Pa, pomalo jeste... Alesandra je fantastična. Imao sam mnogo, mnogo sreće."

Na komentare da se ponekad ponaša kao tinejdžer, Čarls ima jasan odgovor – on se oseća daleko mlađim nego što stoji u njegovoj ličnoj karti.

"Osećam se kao da imam 35 godina. Verovatno se ponašam kao da imam 25", kaže glumac. "Nekad se sa svim nosim dobro, a nekad loše. Teško je vratiti se porodičnom životu kada niste bili tu. Ali moja supruga je podržavala moju karijeru."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!