Slavna manekenka Bela Hadid prošetala je crvenim tepihom Kanskog festivala nakon dve godine pauze. Poslednji put se na ovoj svečanosti našla 2022, a potom su usledili privatni lomovi, borba sa mentalnim zdravljem, ali i komplikacije usled lajamske bolesti. 

No, Bela se sad vratila, lepša nego ikad, i pozirala pred svima u senzualnoj providnoj Saint Laurent haljini sa širokim osmehom na licu. 

Look je upotpunila maroon cipelama, upečatljim naušnicama i mekim loknama u stilu starog Holivuda, a kako je izazovnim izdanjem hopnotisala sve oko sebe, jasno je zašto se nalazi na listama najlepših žena sveta.

Bela Hadid u Kanu
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bela se inače nedavno vratila i modelingu, a pokrenula je i svoj biznis sa parfemima. U isti mah je u srećnoj vezi, zbog čega sada izgleda daleko srećnije, zadovoljnije i najbitnije - zdravije. 

Hadid je novu romansu otpočela par meseci nakon rastanka od Marka Kalmana u julu 2023, nakon trogodišnje veze, za šta se šuškalo da je "kumovala" i njena majka Jolanda, koja ga navodno nije volela.

Nažalost, nakon kraha romanse usledili su ozbiljni problemi sa zdravljem. Zbog svega je pre nekoliko meseci izgubila i jedan zub usled komplikacija, kada se infekcija širila u njenoj vilici.

Bela Hadid TikTok/babybella777

Nažalost, borelija, kako se ovo oboljenje još zove, a koje prenose zaraženi krpelji, kako je tada istakla "napada zube, vilicu, mozak, kičmu, kosti i ceo nervni sistem".

Bela Hadid u lošem stanju zbog borelije.
instagram/bellahadid 

Bela Hadid je podelila trenutke tokom lečenja
instagram/bellahadid 

Manekenka je jednom prilikom podelila i seriju fotografija na kojima se vidi njena dugotrajna, iscrpljujuća borba, te je lepo videti da je danas konačno ona stara, zdrava i nasmejana.

Instagram, Shutterstock Ovo su sva glamurozna izdanja Bele Hadid.

Pročitajte još: ĆERKU SA 14 POSLALA DA OPERIŠE NOS JER NIJE ŽELELA DA LIČI NA OCA: Deci je uništila veze, a onda je karma odradila svoje

Bonus video:

Bela Hadid TikTok/babybella777

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!