"To su bili najgori dani u mom životu. Nekoliko dana nisam znala da li ću uspeti. Pozvala bih svog advokata i rekla mu: 'Ne mogu. Ja jednostavno ne mogu.' Nikad nisam bila dovoljno jaka da se zauzmem za sebe“, rekla je Sofi Tarner za Vogue. Glumica je u braku sa muzičarem Džoom Džonasom dobila dve ćerke. Glumica se borila sa depresijom i anksioznošću dok je snimala TV seriju Džoan u Velikoj Britaniji. Deca i sada već bivši muž bili su u Americi.

„Imala sam ugovor da budem na snimanju još dve nedelje, tako da nisam mogla da odem. Deca su bila u SAD-u i nisam mogla da dođem do njih jer sam morala da završim snimanje, a onda su svi ovi članci počeli da se objavljuju", rekla je Sofi. Počele su glasine da Sofi vara svog muža, a pre nego što je kontaktirao advokate, dobio je kontroverzne snimke nadzorne kamere na kojima se Tarner u njihovom domu zabavlja sa kolegama.

sofi tarner sa bivšim mužem
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Posle četiri godine braka, Džo je prošlog septembra podneo zahtev za razvod, a kada je došla u Ameriku po decu, on ih nije puštao da odu. Uzeo im je pasoše da ih majka ne bi vodila iz Amerike u Veliku Britaniju. Kasnije je i taj problem rešen, pa su devojčice otišle sa majkom u rodnu zemlju.

sofi tarner
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Bolelo me je jer se zaista borim sa svakim potezom koji napravim kao majka – krivica jedne majke je realna. Morala sam stalno da govorim: 'Ništa od ovoga nije istina. Ti si dobra mama i nikad nisi bila neka koja luduje po zabavama. Nezamisliva je količina ljudi koji će samo izmišljati sranja i pričati o tome na osnovu slika“, rekla je ona.

Rekla je i da je svesna da slika može da govori 1000 reči, ali to nije bio njen slučaj. Bila je u šoku. Osećala se kao da gleda film o svom životu koji nije napisala, producirala niti glumila.

sofi tarner
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tejlor Svift joj je mnogo pomogla tokom perioda razvoda. Kaže da je pravi heroj. Bivši supružnici postigli su dogovor o starateljstvu nad decom, a u dokumentima se navodi da će sve probleme rešiti sporazumno. Danas njihove ćerke provode po dve nedelje sa svakim roditeljem.

Tejlor Svift i Sofi Tarner
North Woods / PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video

Najbolja i najgora stvar posle razvoda raskida MONDO/Uroš Arsić

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.