Glumica Sofi Tarner i pevač Džo Džonas su nedavno doneli odluku o sudbini svog braka. Ipak, bivši par je posrednim putem doneo privremeni dogovor o starateljstvu nad njihove dve ćerke, piše Page six.

U dokumentima se navodi da nameravaju da sve probleme reše prijateljski. Tarner i Džonas rešili su da njihove ćerke provode po dve nedelje sa jednim roditeljem pa sa drugim.

"Na pravom sam mestu, u pravo vreme, činim pravu stvar",napisao je Džonas nakon važne odluke o starateljstvu.

džo džonas povukao zahtev za razvod braka
RBE / KCS Presse / Profimedia 

Stvari se polako rešavaju nakon burnog perioda. Vesti o razvodu, nakon spornog snimka glumice, došle u okviru tužbe koju je britanska glumica podigla protiv Džonasa, sa namerom da legalnim putem vrati svoju decu u Veliku Britaniju. Optužila ga je da je ukrao pasoše njihove dece što je njegov PR demantovao i rekao da glumac prihvata da devojčice odrastaju i u SAD i u Engleskoj.

Podsetimo, Džo i Sofi Tarner su bili u braku četiri godine, a imaju ćerkice Vilu (3) i D.J. (1). Par je do pre samo nekoliko nedelja planirao da se zauvek nastani u Engleskoj, u svetlu činjenice da pre toga nisu imali stalno prebivalište ni u Evropi ni u Americi. Bivši par bio je u braku od 2019. godine.

Sofi i Džo
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!