Nedavno su američki tabolidi objavili vest da se poznati muzičar Džo Džonas i glumica Sofi Tarner - razvode, a sada je ona i zvanično potvrđena od glavnih aktera.

Njihov razvod rastužio je mnoge pošto su muzičar i glumica koja se proslavila ulogom u Igri prestola važili za jedan omiljenih svetskih šoubiz parova.

- Posle četiri divne godine braka, zajednički smo odlučili da sporazumno okončamo naš brak. Postoji mnogo spekulacija o tome zašto, ali, zaista, ovo je zajednička odluka i iskreno se nadamo da će svi poštovati našu želju za privatnošću, kako zbog nas tako i zbog naše dece -napisao je sada već bivši par u zajedničkoj objavi na Instagramu.

Kako su važili za jedan od najharmoničnijih parova u svetu poznatih, može se reći da su svi očekivali ovako uzdržanu izjavu punu obostranog poštovanja.

Drugim rečima, kako im je brak bio harmoničan, takav im je i razvod.

Džo i Sofi Tarner se razvode
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ova zajednička izjava je usledila dan nakon što je Džonas (34) podneo zahtev za razvod od Tarnerove (27) u Majamiju, navodeći u zvaničnim sudskim dokumentima do kojih je "Pejdž Siks" došao da je njihova zajednica „nepovratno prekinuta“.

Član benda "Braća Džonas" takođe je u podnesku tvrdio da njihove dve ćerke " žive prvenstveno sa njim, ali da on traži "zajedničku roditeljsku odgovornost" nakon njihovog razlaza.

Sofi i DŽo se razvode
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako u njihovom saopštenju to ne piše, izvor blizak porodici Džonas rekao je za gore pomenuti medij da je „razvod bio poslednje sredstvo za Džoa“. Kako navode, on „nikada nije želeo da rastavi svoju porodicu, ali morao je da preduzme ono što je smatrao da je najbolje za njegove devojčice.”

- Džo je konačno došao do tačke u kojoj je osetio da je iscrpeo sve opcije da spase brak - dodao je insajder.

Takođe, po medijima se mogu videti natpisi da je Sofi želela malo više provoda u životu, dok je Džo želeo da žive mirnijim porodičnim životom, te da je to glavni razlog za kraj ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!