Pevač je angažovao advokate za razvod i na korak je da preda papire za okončanje njegovog braka sa glumicom i zvezdom serije "Igre pretola" Sofi Tarner, a onda se nedavno pojavio na koncertu u Moody centru u Ostinu u Teksasu sa burmom na ruci, navode strani mediji. U moru naslova čiji su on i Sofi glavni akteri, ovaj njegov potez bio je veoma primećen.

Džo Džonas i Sofi Tarner
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Džo Džonas koji je od 2019. u braku sa Sofi Tarner, nastupio je sa braćom Nikom i Kevinom Džonasom. Fanovi su ranije uočili da je 11. avgusta prošetao Njujorkom bez burme, a insajderi su izričiti za TMZ da je njegov brak sa Sofi Tarner pri kraju, i da se bliži početak brakorazvodne parnice.

Ne zna se koju poruku je Džo želeo da prenese burmom na sceni, a u njegovom braku sa Sofi Tarner poslednjih šest meseci preovladavaju ozbiljni problemi zbog čega je angažovao nekoliko advokata.

Sofi Tarner bila je prošlog meseca na koncertu Džonas braće na Jenki stadionu, a onda se više nije pojavljivala u javnosti. Džo je brinuo o njihovo dvoje dece poslednja tri meseca, i dok je bio na turneji u Americi.

Glumica je ranije pričala o svojim problemima sa mentalnim zdravljem pa je u podkastu doktora Fila ispričala da je zbog depresije bila prikovana za krevet, navodi TMZ.

Džo Džonas i Sofi Tarner
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Bonus video

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!