"Srećan Dan svim slavnim majkama sveta, a posebno mojoj lepoj svekrvi. Došla si u u naše živote i donela sunce sa sobom. Tako se divim načinu na koji voliš sa takvom gracioznošću i stilom! Kad nas obasipaš svojim biserima, pa odmah postanemo bolji! Mnogo te volimo", poručila je Hale Beri.

U preko 1200 komentara u kojima i poruka podrške, ali i pitanja "gde je tvoja prava majka?"bilo je i onih koj su govorili da "svekrva nikada ne može zameniti majku", a najviše od svega, izraz "moja lepa svekrva"šokirao je sve i mnogi su se zapitali "Da li se to glumica udala?", s obzirom na to da Hale Beri iza sebe ima tri braka i javnosti se ne zna za njen trenutni bračni status.

Sve i da nije došlo do braka, slike među kojima je i fotografija partnera Hale Beri (57) sa majkom, kao i posveta dovoljan su dokaz da je veza glumice i četiri godine mlađeg muzičara Vana Hanta više nego ozbiljna.

Ta veza je počela 2020. godine "Hale misli da je on onaj pravi. Ponovo ju je učinio srećnom nakon niza razočaranja. Naučio ju je kako da voli i druge i sebe", rekao je 2023. izvor blizak holivudskoj zvezdi koja je novu vezu objavila na Instagramu napisavši: "Zvanično je". Glumica i Van Hant izgledaju kao veoma moćan par.

Tri puta se udavala

Hale se 1992. venčala sa bejzbol zvezdom Dejvidom Džastisom. Razvela se četiri godine kasnije - pričalo se da ju je fizički zlostavljao i da je strahovala za svoj život. 

Od 2001. do 2005. bila je u braku sa džez muzičarem Erikom Benetom koji ju je varao i lečio se od seksualne zavisnosti. Ona je želela da usvoji njegovu ćerku indiju.

Te 2005. srela je deceniju mlađeg kanadskog modela Gabrijela Obrija kog je upoznala na otvaranju Versaće butika na Menhetnu. Nije žurila sa brakom čak je i smatrala da venčanje nije više dobar izbor za nju jer "pravi loše ljubavne izbore". Uporno je pokušavala da dobije dete, 16. marta 2008. rodila je ćerku Nalu. Veza sa Obrijem nije potrajala a onda je počela bitka za starateljstvo nad detetom koja je ovako završena.

Uporedo sa tim odvijala se njena ljubav sa glumcem Olivijeom Martinezom sa kojim se venčala 2013. iako je govorila da je odustala od "papira". Njen treći brak trajao je tri godine i doneo joj je sina Makea Roberta (10).

Bonus video

Hale Berii Instagram/halleberry

Izvor: Wanted A.N.