Predstavnice Ukrajine Aliona i Džeri Hil "raznele" su publiku moćnim izvođenjem pesme "Teresa & Maria", i jasno je zašto od samog početka važe za favorite na Evroviziji

Ljudi su oduševljeni numerom, ali i scenskim nastupom koji je nezvanično proglašen za jedan od najboljih u istoriji ovog takmičenja

Zanosna Jerry Heil korača binom u dugoj haljini koja vijori, a potom se penje na stenu, a u jednom trenutku iza nje "padaju zvezde" ili kako neki drugi misle, vidi se vatromet. 

No, šta ako vam kažemo da to što vidite iza pevačice nije ništa od navedenog

Sudeći po objašnjenju koje se može naći na TikToku, iza nastupa stoji Tanju Muinjo, ukrajinsko-kubanska dizajnerka koja je u prošlosti pravila spotove za svetske zvezde poput Harija Stajlsa i Dua Lipe

No, druga zanimljiva činjenica je da gorepomenuti "vatromet" iza Džeri to nije. Ako guglate kako izgledaju fosforne bombe videćete šta se zapravo dešava iza Ukrajinke na nastupu. 

Prema rečima jedne od korisnice TikToka, "vatromet" simbolizuje rusko bombardovanje Ukrajine bombama koje su poznate po tome da izgledaju nestvarno na nebu, a u javnosti bukvalno spaljuju i prže sve pred sobom.

Tako ova pesma u isti mah slavi snagu žena, ali i nosi moćnu poruku protiv rata, što su i Džeri i Aliona i rekle: "Mir uvek".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ANKETA: Pesma za Evroviziju MONDO/Stefan Stojanović/Aleksandra Virijević/Katarina Lazić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!