Očigledno je da Holivud postavlja nerealne standarde lepote, a oni su poslednjih godina zahvatili i muškarce. Kako je rastao trend estetskih zahvata i "ulepšavanja" među slavnim ženama, ni muškarci starenje nisu prepustili slučaju.

Pored imena poput Toma Kruza, Zaka Efrona, Mikija Rurka i drugih, jedan od onih koji nije imao meru je i čuveni voditelj i kreator šou programa "America's Got Talent", Sajmon Kauel.

Sajmon Kauel nekad i sad
Profimedia, Twitter 

Njegovo lice često je bilo na meti kritika zbog prekomerne upotrebe filera, što je rezultiralo gotovo izdeformisanim izgledom i kožom koja je delovala kao da će svakog trenutka puknuti. U jednom trenutku, više je podsećao na "balon od kože", kako su ga nazivali na društvenim mrežama, nego na ljudsko biće. Međutim, sada je očigledno da je shvatio da je preterao i da mu je dosta toga.

Sajmon Kauel botoksom uništio lice
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, on je nedavno prokomentarisao svoje preterivanje sa filerima, i odlučio da mu je dosta toga. Na to se odlučio jer je, kako kaže, njegov izgled doveo do histerije njegovog 8-godišnjeg sina.

Sajmon je menjao izgled godinama unazad, a 2016. videla se drastična razlika, kada je, kako kaže, "postojala je faza u kojoj su svima bila puna lica ovog i onog", piše Dejli Mejl, a prenosi Kurir Stil.

Voditelj Sajmon Kauel
NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naveo je da je tokom tog perioda otišao malo predaleko zbog svoje želje za mladolikim izgledom.

"Neki dan sam video svoju sliku od "pre", i nisam prepoznao da sam to ja", priznao je Sajmon.

Sajmon je istakao da je prestao zbog svog sina, koji je primetio da njegov otac menja svoj izgled, a otkrio je i da sada više nema filere na licu.

Sajmon Kauel ne liči na sebe posle botoksa
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Bio je histeričan. Dosta je bilo", ispričao je Kauel, koji nije jedini koji je botoksom i filerima izmenio svoj lik.

Bonus video

Šta se desi kada se prestane sa botoksom posle 20 godina TikTok/nursebblay

Izvor: Kurir Stil/ Wanted A.N.