Nije tajna da je slavni voditelj Sajmon Kauel veliki ljubitelj plastičnih intervencija. U prošlosti smo ga u nekoliko navrata mogli videti u krajnje čudnim izdanjima zbog kojih je izgledao kao da mu se lice topi, a da mu oko "klizi", kao što je to nedavno bio slučaj. 

Sajmon Kauel nedavno.
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svoj lik filerima je potpuno izmenio, ali uprkos upozorenjima okoline i stručnjaka, čini se da lekciju nije naučio. Njegova koža često je neprirodno zategnuta i izgleda kao da će pući svakog trenutka, no čini se da njemu to ne smeta. 

Sajmon Kauel preteruje sa filerima.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nastavio je po starom sve dok nije bilo prekasno. Naime, iako se čini da u poslednje vreme nije toliko ekstreman kao ranije, preterivanje sa intervencijama je došlo na naplatu, što nije promaklo njegovim pratiocima. 

Sajmon je uništio filerima svoj lik.
Profimedia, Twitter 

Sajmon se oglasio na Instagramu kako bi čestitao bendu One Direction na prekretnici striminga s obzirom da je njihova pesma ‘What Makes You Beautiful’ prešla milijardu pregleda. 

Međutim, umesto čestitki zaređale su se kritike. Na prvom mestu, mnogi su se ostrvili na legendarnog voditelja i osnivača gorepomenutog benda jer je, prema mišljenju mnogih, on kriv za raspad kultne ekipe. 

Takođe, podjednako su bili česti komentari na račun njegovog izgleda. Tako su mnogi njegovo izdanje ocenili "propalim", pa čak i "aljkavim", "zapuštenim", da ne govorimo da je mnogo njih pisalo da je "ranije super izgledao". 

"Šta ti se dogodilo, na šta to ličiš", "Ovaj čovek se izobličio", "Džaba ti milioni, ovakvog te ni rođena majka niti prepoznaje, niti voli", "Aman čoveče, ostavi se filera", "Pola čovek, pola botoks", "Previše botoksa druškane"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Stiče se utisak, kada se pogleda Sajmonov video da je voditelj zaista toliko preterao sa intervencijama da mu lice ima neprirodan, gotovo neljudski izgled, ali se Sajmon kao i do sada, nije osvrtao na kritike. 

A koliko se promenio za sve ove godine, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!