Televizijska zvezda Sajmon Kauel (63) zabrinuo je obožavatelje svojim izgledom. Na službenom Tviteru britanskog šoua "Supertalenat" objavljen je video u kojemu se Sajmon obraća gledaocima kako bi ih ohrabrio da se prijave na audicije za novu sezonu popularnog takmičenja.

Međutim, njegov video dobio je drugačije reakcije od onih očekivanih. Velika većina gledalaca istakla je da Sajmon izgleda neprepoznatljivo te da je njegov trenutni izgled zabrinjavajuć. Koža mu je izgledala besprekorno, zubi su beli kao sneg, a primetno je i da je radio određene delove lica.

- Nisam jedan od onih koji komentariše tuđi izgled, ali lice mu izgleda kao da se topi, napisao je jedan Tviteraš.

- Neko je zaboravio sa isključi Snapchat filter, dodao je drugi.

sajmon kauel pre botoksa
Shutterstock 

Sajmon nikada nije skrivao da je lice poboljšavao botoksom, a sa korekcijama je započeo 2016. godine jer je želeo da izgleda mlađe. Izjavio je i kako je jednom preterao s botoksom, što je njegovog sina uplašilo.

Tada je rekao kako će prestati s korekcijama, ali izgleda da svoje obećanje nije ispunio. Pored komentara da mu se lice topi, često se moglo čuti i da da Sajmon ne može da trepće od botoksa, kao ni da ne može lepo da se smeje.

Kako se Sajmon menjao tokom godina i da li je preterao, pogledajte u galeriji u nastavku teksta, te procenite sami:

Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!