Posle glamurozne Met Gale u ponedeljak uveče, slavne ličnosti su se raspršile po raskošnim after-partijima - ali čak su i neke A-list zvezde imale problema da uđu!

Izvor Page Six-a kaže da je pevač Sem Smit, poznat po pesmi "Unholy" , bio odbijen na ulazu na zabavu koju je organizovao Macallan u hotelu Mark i da mu je rečeno: "Niste na spisku, ne možete ući" - uprkos njegovom statusu hitmejkera, kao i činjenici da je bio smešten u luksuznom hotelu.

"Rekli su im čvrsto 'ne'. Pokušali su tri puta", otkrio je izvor.

Sem Smit na met gali 2024
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Čuli smo da se Sem Smit, koji je ranije prisustvovao Met Gali sa partnerom dizajnerom Kristijanom Kovanom, nije ponašao kao diva.

"Otišli su iznenađeni", kaže izvor, "ali Sem je bio potpuno cool i pristojan."

Kajli Džener na met gali 2024
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Smit ne bi trebalo previše da se oseća loše. Podsetimo, prošle godine je Kajli Džener bila odbijena na zabavi Richie Akiva, Doja Cat i Diddy-a u klubu Box jer je sve bilo popunjeno.

Godine 2016, Page Six je takođe ekskluzivno izvestio da je Ilon Mask, mogul Tesle, ostao da stoji na kiši nakon što mu je odbijen ulaz na zabavu na vrhu zgrade Standard.

Ilon Mask je priznao da je bio u depresiji nakon raskida sa glumicom Amber Herd
Shutterstock 

"Svi su vikali i pokušavali da pomognu, govoreći, 'On je Ilon Mask!' A oni su samo rekli, 'Ne zanima nas, nije na spisku'", rekao je izvor u to vreme.

U svakom slučaju, odbijanje nije pokvarilo noć Semu Smitu. Pevač je primećen na zabavi Dua Lipe u klubu Rob Toma's Hearsay u Meatpacking Districtu, kao i na brojnim drugim proslavama Met Gale.