Viktorija Bekam proslavila je pre nekoliko dana 50. rođendan, no, pažnju prisutnih je ukrala niko drugi do njena 13-godišnja ćerka Harper.

Ona se na zabavi pojavila u dugoj svilenoj beloj haljini koju potpisuje njena majka, i papučama sa štiklom, a ovog puta, pozitivni komentari nisu izostali. 

"Harper polako postaje devojka", "Ovo dete je preko noći poraslo", "Izgleda prelepo u majčinoj haljini", "Koliko se prolepšala"... pisali su ljudi. 

Ovakve reakcije bile su dijametralno suprotne onim od pre samo nekoliko meseci, kada su se gotovo ispod svake njene objave ređale kritike i negativne reakcije na račun izgleda.

Zvali su je "ružnom", "debelom", poredili sa životinjama, pisali da je "pokupila najružnije od roditelja". Kritike su se ređale i na račun njenog oblačenja, naročito kada se na Nedelji mode pojavila sa dubokim dekolteom, za šta su mnogi krivili Viktoriju. 

"Strašno", "Bacaš je pedofilima", "Pusti dete da bude dete", "Ovo tako nije za devojčicu od 11 godina", "Sve smo se mi oblačile iz maminog ormara, ali ovo je ipak previše za crveni tepih", "Harper je dete, čemu ta preterana seksualizacija", "Loša si majka. To što si ti opterećena lepotom i mladošću ne znači da treba da kvariš ćerku"... samo je delić onoga što se tada moglo pročitati na mrežama.

Harper Bekam je ponela haljinu sa dekolteom
Instagram 

Kako je život devojčice od prvog dana na društvenim mrežama, ne čudi što su mnogi sebi dali za pravo da je negativno komentarišu, često zaboravljajući da je ona samo dete, i da jednog dana može da vidi sve što su joj pisali.

Kritike na račun izgleda su trenutno posebno opasne s obzirom da je Harper u tinejdžerskim godinama. 

"Ona je u tom uzrastu kada se njeno telo menja, ali radi se o tome da mnogo komuniciramo kao porodica i da se ona okruži dragim prijateljima. Ali to je prilično zastrašujuće, ne mogu da lažem", rekla je Viktorija jednom prilikom.

U određenom periodu činilo se da se Harper krije svaki put kada je u javnosti, no sada se situacija menja. 

Devojčica koja je inače jedna od najbogatijih na svetu, sada ima mnogo više samopouzdanja, što se vidi svaki put kada je paparaci uslikaju. Na odmorima se više ne snebiva, već uživa u svom životu, raskoši i putovanjima.

Oblači ono što joj se nosi, zabavlja se sa prijateljicama, a posebno je bliska i sa Nikolom Pelc, sestrom njenog brata Bruklina. 

Harper Bekam je bliska sa Nikolom Pelc
Instagram 

Zbog njene promene u ponašanju i stavu mnogi misle da je postala "tipično bogataško dete koje ne haje za sirotinju", kao i da će biti "parti devojka" kao i njena majka, no, to još uvek ne znamo.

Ono što znamo je da Harper već sada, sa samo 13 godina, može da kupi sve svoje "hejtere", bez da trepne, tako da je jasno da je pisanja nepoznatih ljudi na internetu više ne dotiču, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Pogledajte kako izgleda ćerka Viktorije i Dejvida Bekama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!