Glumica Rebel Vilson je svojim memoarima uspela da napravi neviđen haos. Još i pre nego što se knjiga našla u prodaji 2. aprila, ona je otkrila ime glumca koji je imao nepristojne predloge poput da se skine gola i da zajedno snime bizarnu scenu sa njegovom zadnjicom

Veoma brzo je otkriveno da je reč o čuvenom "Boratu", odnosno Saši Baronu Koenu, koji joj je navodno i pretio advokatima. Međutim, nakon što je Rebel otkrila istinu o glumcu, saznalo se i da ga je supruga napustila. 

No, Rebel se nije tu zaustavila. Sada je otkriveno i da je bila na jednoj od žurki jednog od članova kraljevske porodice na kojoj su organizovane orgije. 

Iako nije imenovala osobu, napomenula je da je bio "15 ili 12. u redu za britanski presto", kao i da se sve to odvilo 2014. 

Kako je ispričala, ona je u poslednjem trenutku dobila poziv od tehnološkog milijardera, kojem je dotični član dvora rekao: "Treba nam još devojaka".

Pomislila je: "Kakva savršena prilika da pronađem dečka". Kako piše u knjizi, bila je to zabava sa srednjovekovnom tematikom, održana je na iznajmljenom ranču u blizini Los Anđelesa.

Glumica je opisala žurku kao "ludu zabavu sa akrobatama i vatrom". Rebel je to veče razgovarala sa dotičnim milijardeom, no nije joj se dopao. Inače, deo žurke je bilo i takmičenje u trci konja na polju i bazen prepun devojaka koje su bile odevene kao sirene. Zbog prostrane kuće i izoloavne lokacije, gostima su bile dodeljene sobe da prespavaju.

Glumica je navela da je tamo videla i drugog maloletnog člana britanskog dvora i drogu koja se otvoreno nudila na poslužavnicima. "Gledam člana britanske kraljevske porodice koji je u konfuziji dok neprestano podižem grudi. One su moja najbolja fizička vrednost", navela je.

Dodala je da se nakon raskošnog vatrometa pojavio još jedan neimenovani muškarac sa tanjirom gde je bilo nešto što je izgledalo poput slatkiša, a zapravo je bila droga MDMA. Pitalaga je čemu to služi, rekao joj je: "Oh, to je za orgije... orgije inače počinju sa tim stvarima otprilike u ovo vreme".

"Sada je komentar Vindzora o potrebi za više devojaka počeo da ima dosta više smisla", ispričala je Rebel koja je ranije u knjizi navela: "Nisu govorili o odnosu dečaka i devojčica kao da je reč o diskoteci za osmogodišnjake. Pričali su o ORGIJAMA!".

Vilson piše da je tada bila devicai da nije mogla da se oslobodi osećaja da je zabava zabava možda bila snimljena skrivenim kamerama.

"Nepotrebno je reći da sam podigla svoju devojačku haljinu i pobegla odatle što brže mogu", poručila je.

Rebel Vilson je takođe tvrdila da joj je otprilike u isto vreme ponuđeno dva miliona dolara da provede vikend sa nekim jordanskim princen, piše Daily mail. Na pitanje šta to podrazumeva, rečeno joj je da se očekuje da spava sa njim.

Rebel Vilson je otkrila da ju je jordanski princ terao da imaju odnose.
Guy Levy for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon šokantnog otkrića u memoarima, ljudi su, očekivano, pokušavali da otkriju o kome je reč. Po informacijama dostupnim na internetu, sumnja se na dva čoveka - Pitera Filipsa, sina princeze Ane koji danas ima 46 godina, i Dejvida Armstrong-Džonsa, Vojvodu od Snoudona (62) koji je svojevremeno bio u centru se*s skandala zbog odnosa sa gej osobom za šta je koristio i narkotike.

Ipak, sve dok Rebel ne imenuje člana kraljevske porodice, ne možemo sa sigurnošću znati o kome je reč.

Instagram Rebel Vilson ludo je zaljubljena u svoju devojku Romani.

Pročitajte još: TVRDE DA IH MEGAN BRUKA, A ONI SU TO URADILI 10 PUTA GORE Zbog ovih SKANDALA kraljevske porodice ceo svet je bio u šoku

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

REBEL VILSON SKINULA 20 KILOGRAMA I VIŠE NIJE BUCA: Glumica pokazala kako sad izgleda u USKOM! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!