Lepe vesti u domu Rebel Vilson. Glumica je ostvarila svoj najveći san i postala majka. Vesti je objavila na svom Instagramu uz neodoljivu fotografiju bebe i otkrila da je bebu dobila uz pomoć surogata.

"Više nego ponosna mogu da saopštim da se prošle nedelje uz pomoć suroga majčinstva rodila Rojs Lilijen", napisala je glumica i dodala:

"Ne mogu ni da opišem ljubav koju gajim prema njoj, ona je divno čudo! Zauvek sam zahvalan svima koji su bili uključeni, (znate ko ste), ovo je bilo godinama stvaranja... ali posebno želim da se zahvalim mojoj predivnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila sa takvom milošću i pažnjom.

Hvala što ste mi pomogli da osnujem sopstvenu porodicu, to je neverovatan poklon. NAJBOLjI poklon!!

Spremna sam da pružim malom Rojsi svu ljubav koja se može zamisliti. Brzo učim... veliko poštovanje svim mamama! Ponosna što sam u vašem klubu".

Komplimenti su se samo ređali, a obožavaoci nisu krili oduševljenje zbog prinove, s obzirom da je to bio najveći san Rebel, i da je upravo majčinstvo bilo podstrek da izgubi kilažu.

Naime, iako je Vilsonova bila poznata kao omiljena holivudska "bucka", glumica je odlučila da je vreme za promene kada je pokušavala da sa bivšim verenikom, inače milijarderom Džekobom Bučom dobije dete. Nažalost, borba nije urodila plodom. 

Vilson je u decembru 2019. godine priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističkih jajnika, što često doprinosi gojenju i poteškoćama sa začećem. Zbog tog sindroma razmišljala je i da zamrzne svoja kvalitetna jajašca.

"To je vrsta hormonskog disbalansa, a kod mene se manifestovala kroz rapidno gojenje", rekla je u intervjuu za "E!News".

Rebel je izjavila kako se dobro oseća bez obzira na kilažu, ali da je odlučila da smrša zbog zdravlja, a ne samo zbog izgleda.

Rebel Vilson morala je da smrša zbog trudnoće.
Shutterstock 

"Koristila sam debljinu u svoju korist. Ali kako mi se približava 40. rođendan, postala sam svesna zdravlja i svoje želje da započnem porodicu", utvrdila je pre dve godine. Međutim, kada su joj doktori rekli da mora da smrša, to ju je uvredilo.

"Uvredilo me je kad su mi rekli da moram da smršam", rekla je Vilsonova i dodala da su joj njihovi koemntari bili motivacija da izgubi kilograme.

Rebel vilson smršala je neverovatnih 40 kg.
Instagram 

"Na samom početku nisam to radila zbog sebe već sam mislila na to dete i njegov kvalitet života. To razmišljanje me i pokrenulo", rekla je jednom prilikom Rebel. Nažalost, u jednom trenutku se činilo da nikad neće biti mama, i veza sa Džejkobom je pukla. Šuškalo se da je upravo to bio razlog zašto je milioner ostavio glumicu.

U mesecima koji slede, Rebel su povezivali sa brojnim drugim frajerima, sve dok nije javno istupila u javnost i otkrila da je zaljubljena u ženu, nakon što je jedan novinar pretio da će prvi objaviti priču

Rebel vilson istupila je kao gej.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza", rekla je tada glumica uz fotografiju sa svojom izabranicom.

Njih dve se ne odvajaju od kako su obelodanile vezu, a odnedavno su i verene. Sada je u njihov život došla i beba, te je konačno jasno da je lepa glumica konačno dobila sve ono o čemu je maštala.

Instagram Rebel Vilson ludo je zaljubljena u svoju devojku Romani.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!