Slavna glumica Rebel Vilsonotkrila je pre nedelju dana da je postala mama uz pomoć surogata, čime je ispunila svoju najveću želju. Naime, nije tajna da je zbog želje da ostane u drugom stanju promenila čitav život, i smršala više od 50 kilograma, kada su joj doktori rekli da je to neophodno kako bi povećala šanse da zatrudni.

Nažalost, nakon duge borbe pukla je i njena veza za milijarderom Džekobom Bučom, za kog se priča da ju je ostavio upravo zato što ne može da mu rodi decu.

Glumica je godinama govorila o svojoj želji da postane roditelj, a nakon što je pre nekoliko meseci obelodanila da je geji pokazala svoju partnerku, iznenada je otkrila i da je postala mama devojčice Lilijen.

Rebel vilson otkrila je svima da je gej.
Instagram 

"Ne mogu ni da opišem ljubav koju gajim prema njoj, ona je divno čudo! Zauvek sam zahvalan svima koji su bili uključeni, (znate ko ste), ovo je bilo godinama stvaranja... ali posebno želim da se zahvalim mojoj predivnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila sa takvom milošću i pažnjom", napisala je Rebel na Instagramu. 

Međutim, nije trebalo mnogo da se poruke podrške i čestitke pretvore u kritike. Naime, glumica je na Instagramu podelila fotografije iz provoda sa devojkom, što su mnogi osudili s obzirom da je tek postala majka, a da je beba još uvek mala, te joj poručili da je "rano za noćne izlaske".

Rebel Vilson izašla je na žurku.
Instagram 

Rebel je bila na nastupu Paris Hilton i očigledno se dobro provela, što je podelila na mrežama, a istog trenutka na nju su se obrušili fanovi. 

Rebel Vilson izašla je žurku nedelju dana nakon što je postala mama.
Instagram 

"Sigurna sam da nikad ne bih ostavila novorođenče da bih "partijala" po Holivudu", "Toliko si kukala za decom, a već si ćerku ostavila bebisiterkama", "Još jedna glumica čiju će decu odgajati dadilje", "Da li je moguće da si toliko željna provoda", "Mislim da će zažaliti zbog ove objave za par nedelja"... delić je negativnih komentara.

Rebel Vilson našla se na meti kritika jer je izašla nedelju dana nakon što je postala mama.
Instagram 

Kajanje je usledilo mnogo ranije, pa je Rebel skinula sporni snimak sa Instagrama, ali kritike nisu prestajale.

"Izvini, pa zar ti nisi dobila bebu ranije ove nedelje? Zbunjena sam. Ovo je najbitniji trenutak da se povežeš sa svojom bebom, a ne da izlaziš", "Ona može da radi šta želi, ali ipak smatram da je malo čudno da je već izašla u noćni provod", "Niko ne kaže da majke treba da su uvek uz svoje bebe, ali noćni izlasci... a ćerka se tek rodila... malo je ružno"... pisali su ljudi.

Bilo je i onih koji su je branili i isticali da i "majke imaju dušu", te da je "potpuno u redu da naprave pauzu i urade nešto za sebe"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!