Svaki ćošak Holivuda krije svoju priču, a najnoviji sukob između glumice Sidni Svini i producentkinje Kerol Baum donosi dozu napetosti i intrige koja ne jenjava. Ova drama nije samo još jedan u nizu, već podsjeća na klasične holivudske zaplete s neočekivanim obratima i snažnim ličnostima koje se bore za svoje mesto pod svetlima reflektora.

Dok je producentkinja bez filtera pričala da glumica nije lepa i da ne ume da glumi, mlada holivudska zvezda nije želela da ćuti na takve opaske pa je juče objavila slike sa odmora u Meksiku. Uz nekoliko fotografija, mnogi su primetili natpis na duksu: "Oprosti što imam super si*e". Čini se da je sasvim jasno kome je komentar upućen.

Filmska producentkinja oštro je kritikovala glumu Sidni Svini u romantičnoj komediji "Anyone But You", što je razljutilo fanove zvezde serije "Euphoria" i dovelo do reakcije glumice koja trenutno broji velike uspehe u karijeri.

Uspeh je pratio i komentare o njenom raskošnom dekolteu, koji je postao predmet pažnje Holivuda. Dok bi nekome to možda smetalo, Sidni je odlučila da istakne ovaj detalj u svom odgovoru na kritike producentkinje.

Glumica odgovorila producentkinja da komentar da nije lepa i da ne zna da glumi
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Producentkinja pozantih filmskih naslova "Dead Ringers", "Father of the Bride" i "Buffy the Vampire Slayer" iznela je svoj stav o glumačkom (ne)umeću Sidni Svini u razgovoru sa filmskom kritičarkom lista New York Times Dženet Mazlin.

Glumu Sidni Svini okarakterisala je rečju "negledivo". Oštro, nema šta."Objasnite mi ovu devojku. Nije lepa, ne zna da glumi. Zašto je tako zgodna? Niko nije imao odgovor, ali je onda postavljeno pitanje: "Pa kad biste mogli da snimite svoj film i da ona glumi u njemu, da li biste snimili to?"

Sidni Svini
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Rekla sam: "Pa, to je stvarno dobro pitanje... na to je pitanje vrlo teško odgovoriti jer svi želimo da snimimo film, ali ko se udaljava od uspeha? Niko koga poznajem. Vaš je posao da napravite film", prokomentarisala je, piše Daily mail.

Reagovali i fanovi

I buknuo je sukob. Predstavnici za štampu Sidni Svini takođe nisu ostali diužni producentkinji.

"Kako je tužno da žena koja umesto da podeli svoju stručnost i iskustvo, odluči da napadne drugu ženu", rekli su za Variety i naglasili: "Ako je to ono što je naučila tokom decenija industriji i smatra da je prikladno da tako uči svoje studente, to je sramotno. Nepravedno omalovažavanje koleginice dovoljno govori o karakteru gospođe Baum".

Fanovi su očekivano počeli da brane Sindi Svini na X mreži pa ističu da je Kerol Baum ogorčena i nebitna.

Nažalost, sve se prenelo na polje fizičkog izgleda pa porede 80- godišnju Baum sa znatno mlađom glumicom. Sidni koja je rođena u američkom gradu Spoken, a koja je odrasla u Los Anđelesu, bavi se i raznim borilačkim veštinama, od srednje škole. I obožava ples, pa je u veselom ritmu zaigrala u meksičkom odmaralištu San Kabo Lukas, odakle je objavila i video u kupaćem kostimu. "Dobra vremena i preplanula koža", poručila je sa Instagrama.

Sa glumicom je u Meksiku i njen verenik Džonatan Davino sa kojim je u vezi od 2018. godine. Njen partner je i njen poslovni saradnik, pa se oboje bave produkcijom.

Holivudska zvezda koja je zaštitno lice modne kuće Armani dobila je podršku poznatih ličnosti nakon napada na njene glumačke sposbnosti. Podržali su je Gremijem nagrađena pevačica Anita, glumac Lukas Gejdž i članovi benda "Smashmouth".

Izvor: Blic Žena/ Wanted A.N.