Sidni Svini se pridružuje redovima slavnih stylish dama čiji stil svi želimo da kopiramo 2024. Izgledala je fantastično šik mešajući vrhunski dizajnerski look sa belom majicom sa crvenom slikom i cipelama u istoj boji. Ali čini se da je jedan od njenih najnovijih izgleda možda inspirisan drugom slavnom osobom sa zavidnim stilom - Megan Markl.

Zvezda Euforije primećena je u Njujorku u L’Agenceovim Sera Flare farmerkama (295 dolara), jednom od vojvotkinjinih omiljenih brendova. Ipak, Svini je definitivno odlučila da kombinuje cool i klasične komade.

Ono što je sigurno jeste da je njen izbor teksasa u trendu za 2024. godinu, a cipele iz 70-ih se konačno vraćaju zajedno sa modom iz 90-ih i ranih godina. I volimo njen izbor da izgled bude prilično jednostavan kako bi zaista omogućio prostor da njen teksas zablista.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kupovina farmerki po sirini vrata TikTok/screenshot/eliza.co.uk


Izvor: Wanted V.P.