Farmerke su jedan od bezvremenskih komada odeće koji svako ima u svojoj garderobi. Iako su nezamenljivi klasici, iz sezone u sezonu dolaze u raznim varijantama, a čini se da će ovog proleća jedna od njih biti izuzetno popularna. Reč je o farmerkama sa nogavicama „bure”, koje su ovih dana sve češće u high street ponudi.

Odličan primer su stilizovane farmerke iz Stradivariusa koje smo nedavno primetili na društvenim mrežama. Naime, radi se o modelu nogavica "bure", a u struku je zategnuta vezicom od istog materijala. Dolaze u varijanti svetlog i tamnog teksasa, a odlikuje ih širok kroj koji se sužava pri dnu. Upravo zbog toga se zovu farmerke balon kroja.

Screenshot 2024-03-08 161042.png
STRADIVARIUS 

Izgledaju veoma ležerno, a najbolje će se kombinovati sa ležernim komadima odeće i obuće, a vezica u kaišu dodatno će naglasiti vaš struk.

Tamna verzija ovih farmerki izgleda elegantnije, pa se može nositi i kao deo otmene kombinacije, na primer sa visokim potpeticama, košuljom i jaknom. Svakako, kao i druge farmerke, one su veoma svestran komad koji se može nositi na razne načine, u zavisnosti od toga koji stil oblačenja preferirate. Ovaj hit model dostupan je u Stradivarius online prodavnici.

Screenshot 2024-03-08 161038.png
STRADIVARIUS 

Bonus video

Kupovina farmerki po sirini vrata TikTok/screenshot/eliza.co.uk

Izvor: Wanted V.P.