Čini se da je saradnja na romantičnoj komediji 'Anyone But You' koštala vezu glavnog glumca Glena Pavela (34) i Sidni Svini (25).

O njihovoj aferi izveštavali su svetski mediji, a izvor iz filmske produkcije kaže da je na početku snimanja mislio da su Glen i Sidni zajedno zbog njihove neverovatne hemije. Zapravo, istina je da su oboje bili u dugogodišnjim vezama koje su sada navodno raskinuli.

Kako prenose strani mediji, dizajnerka Điđi Paris odlučila je da napusti Pavela nakon priča o njegovoj neverovatnoj hemiji sa Svini tokom snimanja. „Spoznajte svoju vrednost i kreni prema sledećem“, rekla je Điđi uz najnoviji video na Instagramu.

Ona je prestala da prati Glena i Sidni na Instagramu, a izvor je za People rekao da je raskinula sa glumcem pre nekoliko nedelja. „Điđi i Glen su nekoliko puta raskinuli. Veza im je bila u krizi otkako je izašao 'Top Gun'. Điđi nikada nije bila zadovoljna snimanjem na daljinu i kada je došla u Australiju gde su Pavel i Svini snimali 'Anyone But You', oboje su odlučili da raskinu zauvek", rekao je on.

Glen Pavel i Điđi Paris
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako prenose strani mediji, Svini je raskinula veridbu sa Džonatanom Dejvinom, koji je snimljen kako iznosi svoje stvari iz njihovog doma, uključujući i psa.

Džonatan Dejvin izneo stvari iz zajedničkog doma
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

„Samo sam pretpostavio da su par u stvarnom životu. Tako je to izgledalo većini nas. I nekim statistima takođe. O tome se pričalo u pauzama od snimanja, činilo se da su od prvog dana bliski", rekao je izvor sa snimanja.

Glen i Sidni su takođe provodili slobodno vreme između snimanja zajedno i išli u zoološki vrt i na turu sa otvorenim autobusom, a fotografije sa tih putovanja delili su na svojim Instagram profilima.

S obzirom da se radi o romantičnoj komediji, glumci su viđeni kako se strastveno ljube na setu. Međutim, neki tvrde da su Glen i Sidni samo odglumili dobru hemiju jer to im je i posao.

Glen Pavel i Sidni Svini na snimanju filma Anyone But You.
KHAPBM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, izvor je rekao da je Điđi otpratila Svini na Instagramu jer je glumica nikada nije zapratila, ali to ne objašnjava zašto više ne prati svog dečka.

Glumci ćute dok se o njihovoj romansi naveliko piše, a vreme će pokazati, šta je prava istina.

Glen Pavel i Sidni Svini su navodno u vezi
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!