Vudi Alen i Mia Ferou važili su za jedan od najmoćnijih holivudskih parova tokom osamdesetih godina prošlog veka. Par se prvi put upoznao 1979. godine, kada je Farou bila razvedena sa sedmoro dece. Kada ga je upoznala sa svojom porodicom, njena usvojena ćerka Sun Ji imala je samo 10 godina i nije bila oduševljena novim muškarcem u kući.

Godine 1984, Farou je predložila Alenu da imaju zajedničko biološko dete. Iako je pristao, Alen je glumici jasno stavio do znanja da će sama odgajati dete. Nakon što se dugo borila da zatrudni, Farou je predložila da usvoji dete. Alen je imao konkretan zahtev, a Miji je navodno rekao da bi voleo da ima plavu devojčicu.

Reditelj koji je zaveo svoju 35 godina mlađu usvojenu ćerku
Shutterstock 

„Mislila sam da ako mu je stalo da nađem takvu devojčicu, možda bi je voleo“, rekla je. 1985. Mia je usvojila devojčicu po imenu Dilan Farou. Nakon toga, Alen je počeo da provodi više vremena sa decom.

Reditelj koji je zaveo svoju 35 godina mlađu usvojenu ćerku
Shutterstock 

„Ubrzo sam shvatio da je ova devojčica divna i da sam je sve više držao, igrao se sa njom i potpuno se zaljubio u nju, oduševljen što sam njen otac“, napisao je Alen u svojoj autobiografiji „Apropos of Nothing“.

Vudi Alen
JACK GUEZ / AFP / Profimedia 

U januaru 1992. Mia je otkrila golišave fotografije Vudija i njihove usvojene ćerke Sun-Ji. Bilo je očigledno da je otac u vezi sa usvojenom ćerkom, što je bio dovoljan razlog da glumica raskine sa rediteljem.

Vudi i Sun Ji rekli su sudbonosno 'DA' 1997. godine, a njihova ljubav je šokirala svet. Sun Ji Previn nije razgovarala sa svojom majkom nakon skandala sa fotografijama, dok je Vudi negirao optužbe za seksualno zlostavljanje ćerke Dilan, tvrdeći da ih je njena majka Mia izmislila, jer je bila ljuta na kraju njihove dugogodišnje veze.

Vudi Alen
Shutterstock 

„Ne mogu da krivim Sun Ji za sve što se dogodilo u njihovoj aferi. Još uvek je bila samo stidljivo dete i sve se ovo dešavalo u našoj kući. Za to mora da snosi punu odgovornost. Ohrabrivala sam njihovu vezu od samog početka, ali ne očekujete da vaš partner spava sa ćerkom iza vaših leđa“,rekla je jednom Mia Farou.

Vudi Alen
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S druge strane, Alen tvrdi da je njegova bivša partnerka sve izmislila iz ljubomore.

„To je apsurdno, ali zbog svega toga ostala je velika mrlja na mojoj karijeri. Nikada nisam zlostavljao Dilan. Ništa što sam uradio ne može se tako protumačiti“, rekao je on.

Sud ga je na kraju oslobodio optužbi za zlostavljanje. Sun Ji Previn i glumčev usvojeni sin Mozes Ferou branili su Alena od optužbi, dok je Sun Ji rekla da ju je majka godinama zlostavljala.

Izvor: Story.hr/ Wanted