Samanta Foks (58) bila je 80-ih seks simbol, a iako su mnogi muškarci želeli da je imaju pored sebe, šokirala je priznanjem da voli žene. Veliku popularnost je stekla kada je pozirala za magazin Plejboj, a prve provokativne fotografije napravila je sa 16 godina.

Samanta je postala senzacija preko noći nakon što je kao 16-godišnjakinja pozirala u toplesu za slavnu Page 3 britanskog tabloida The Sun.

4.JPG
Instagram 

Bila je najmlađi model kojm je uspelo da se pojavi na njoj i ubrzo je nosila titulu najpopularnije pin-up devojke tog vremena.

Kada je osvojila javnost svojim izgledom i seksipilom, pokazala je i svoj pevački talenat. Samanta je 1986. objavila debitantski singl "Touch Me" koji je poharao mužičke liste i bio na prvom mestu u 17 zemalja.

Ko je Samanta koja je izluđivala muškarce, a ona je volela žene?
Youtube Samanta Foks o poziranju za časopise

Javnost je intrigirao i Samantin ljubavni život, pogotovo brojne muške obožavatelje koji su uzdisali za njom. Iako je pre imala brojne veze s muškarcima, Foks je pokrenula brojne špekulacije o svojoj seksualnosti krajem 90-ih godina. Kasnije je priznala kako nikada pre Majre Straton nije bila iskreno zaljubljena u ženu.

samanta foks
Instagram 

Inače, Samanta je dugo bila u vezi sa svojom menadžerkom Majrom Straton sve dok ona, nažalost, nije preminula od raka 2015. godine. Sreću je pronašla kraj Linde, a zbog situacije sa korona virusom bile su prinuđene da otkažu venčanje.

5.JPG
Instagram 

Ipak, sreća im se osmehnula juna 2022. kada su konačno stale pred oltar.