Slavni dizajner Roberto Kavali sahranjen je 15. aprila u svom rodnom gradu Firenci, a na večni počinak ispratila ga je bivša supruga Eva Marija, dugogodišnja partnerka Sandra Nilson, kao i njegovih pet naslednika.

Mlađi sin Robin nije se odvajao od majke Eve, Danijele se držao po strani, dok Rakele nije mogla da zaustavi suze.

Sandra koja je Kavaliju pre samo godinu dana rodila sina Đorđa bila je shrkana tugom, a jedina koja je, makar naizgled, sve to lakše podnela bila je najstarija ćerka dizajnera Kristiana.

Ona je jedina od njegove dece koja je na sahranu došla u belom, i kako se činilo, bila dobro raspoložena, te je sve vreme sa osmehom ćaskala sa drugim ljudima na sahrani.

Sandri se nije približavala, niti su preterano komunicirale. Doduše, lako bi se pomislilo da 45 godina mlađa udovica Roberta Kavalija nije u dobrim odnosima sa njegovim drugim naslednicima, no nije tako.

Kristiana Kavali u belom na očevoj sahrani.
newpress / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sandra je uslikana u više navrata dok je stajala sa ostalom Kavalijevom decom i bivšom suprugom. Jedina koja tu nije želela da se meša bila je Kristiana.

Ko je Kristiana Kavali

Kristiana Kavali je inače najstarije dete Roberta Kavalija. 59-godišnjakinja je dugi niz godina predvodila porodični modni biznis, a onda je tokom pandemije kovida 2021. godine, lansirala svoj sopstveni brend nakita pod nazivom Krimrose.

Ovaj brend simbolizuje ideje preporoda, otpornosti i ženske moći. Nedavno je započela saradnju sa špansko-francuskom dizajnerkom Marijom De La Orden. 

Baš zbog svega navedenog pomislilo bi se da će pružiti podršku Sandri, ako ništa, zbog ženske solidarnosti. Ipak, koja je prava istina o njihovom odnosu, za sada ostaje misterija, s obzirom da niko od članova porodice nikada nije želeo da priča o njihovoj intimi.

pritnscreen/instagram Sandra Nilson, devojka Roberta Kavalija uz njega je bila u najboljim i najgorim trenucima, ali sada se na njenom Instagramu mogu videti samo stare objave.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Razlika u godinama tiktok/demilucymay_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!