Modni dizajner Roberto Kavali preminuo je ovog petka u 84. godini nakon duge bolesti. Vest o njegovoj smrti objavljena je na njegovom Instagram profilu, a danas se mnoge svetske zvezde opraštaju od Kavalija na društvenim mrežama.

Čuveni dizajner rođen je u Firenci 1940. godine, a zbog smrti oca nije ni sa kim razgovarao do svoje 18. godine.

„Nisam imao lako detinjstvo. Moj otac je bio sa Nemcima jula 1944, u napadu na Kastelnuovo dei Sabioni. Bio je geometar, radio je u rudniku u Valdarnu... Nisam govorio do svoje 18. godine. Međutim, život je bio ljubazan prema meni i za sve sam nagrađen", rekao je tada.

Roberto Kavali
Shutterstock 

Njegov život obeležila je ljubav sa 45 godina mlađom Sandrom Nilson. I pored velike razlike u godinama, uvek su isticali da su jedno drugom velika podrška i da uživaju u ljubavi. Uvek je ispunjavao hirove i želje svoje ljubavnice i nikada je nije štedeo. Prošle godine su dobili sina. To je bilo Sandrino prvo dete, a Roberto šesto. Nazvali su ga Đorđo po Robertovom ocu.

„Beba, koja je rođena pre nedelju dana u Firenci, je divna i bilo je zaista emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac, koga su nacisti streljali kada sam imao četiri godine“, rekao je Roberto za magazin Novela 2000. godine. Ova vest je šokirala mnoge jer je Roberto 45 godina stariji od Sandre.

Slavnom dizajneru ubili oca, a detinjstvo mu je bilo pakleno
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Pre Sandre, Kavali je izlazio sa austrijskom modnom kreatorkom Evom Diringer koja se takmičila na izboru za Mis Austrije, na kome je Kavali bio sudija. Ubrzo su se zaljubili, i zajedno imaju troje dece. Dizajner ima i dvoje dece iz prvog braka sa suprugom Silvanelom Đanoni, piše Žena.rs.

Međutim, sreću je pronašao samo sa Sandrom, a zajedno su od 2008. godine. Govorilo se i da mu Sandra menja pelene i da je samo sa njom da bi ona mogla da brine o njemu. Kako piše Dejli mejl, dizajner je svojoj partnerki kupio privatno ostrvo u njenoj rodnoj zemlji, Švedskoj, na kome se nalazi luksuzna vila sa četiri spavaće sobe, bazenom, terenom za golf... Košta oko tri miliona evra.

Još fotografija Roberta i Sandre pogledajte u galeriji:

pritnscreen/instagram Roberto Kavali dobio dete sa 45 godina mlađom Sandrom Nilson.

Bonus video

Roberto Kavali najavio Slavnićev ulazak Kurir

    Izvor: Žena.rs/ Story.hr