Slavna srpska glumica Nina Janković godinama važi za jednu od najcenjenih u svom poslu. I to nije bez razloga. Talentovana, lepa, atuentična, sa obe noge na zemlji... tako bismo mogli da je opišemo u par reči i da dodamo - sa stavom!

Inače, poznato je da Nina pažljivo bira svoje uloge, kao i kako će se prezentovati u javnosti, te iako je u prošlosti pristajala na određene role, možda eksplicitnije za nečiji uspeh, ipak je povukla crtu kada je reč o tome sa kime će ih snimati. 

Nina Janković je odbila određene uloge.
Instagram 

Tako se svojevremeno dotakla toga da je odbila ulogu u seriji "Čizmaši" jer bi joj partner bio niko drugi do Miodrag Miša Dragičević, inače brat njenog supruga.

"Miši je ta uloga u "Čizmašima" bila prva uloga.Nikad ne znaš kako će ljudi da reaguju na takve intimne scene. Nisam htela da mu odmažem, a sigurno ni njemu ne bi bilo prijatno. Možda bi sad bilo drugačije. Njega znam još od osnovne škole, ipak je, pre svega, brat mog muža. Njemu je to bilo tad bespotrebno, na kraju, to nije ni izgledalo kao što je pisalo u scenariju. Nisam želela da se on oseća neprijatno na snimanju svoje prve velike uloge", pričala je Nina u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Ona se potom dotakla i supruga i onoga što joj je rekao, a sa čim se moramo složiti.

"Posavetovala sam se i sa svojim mužem Matejomi oboje smo došli do zaključka da mi to nije potrebno. Naslovi kao što su 'Bio sa snajkom u krevetu' ili 'Vrele scene sa snajkom' sigurno bi se pojavili u medijima, a to je bespotrebno, posebno što je Miodrag bio jako mlad kada je dobio tu ulogu, koju je odigrao fenomenalno", objhasnila je glumica prošle godine.

Pročitajte još: ŽENE I DEVOJKE OMILJENIH SRPSKIH GLUMACA: Marić voli stariju, Biković lepu Crnogorku, a ON a koleginicom ima petoro dece

Snimila je intimne scene sa kumom

Inače, Nina je u prošlosti već imala ovakav vid "ukrštanja" i to sa kumom. Naime, kako se više od 10 godina druži sa glumcem Miodragom Radonjićem, svoje prijateljsvo krunisali su i  kumstvom.

Nina i Miodrag su prijateljstvo učvrstili kumostvom.
instagram/radonjicmiodrag 

Njih dvoje su nedavno radili na jednom projektu u okviru kojeg su snimili nekoliko intimnih scena.

"Ninin i moj lik su u filmu u emotivnoj vezi i, iskren da budem, dosta mi je olakšalo što mi je ona kuma, jer samim tim imamo znatno više poverenja jedno u drugo. Ne postoje neprijatnosti kada su intimne scene u pitanju jer o svemu možemo da razgovaramo i da budemo opušteni", objasnio je Radonjić za "Alo".

Bonus video:

NINA OTKRILA DETALJE SNIMANJA VRUĆIH SCENA SA VUKOM KOSTIĆEM: Zbog jedne njegove rečenice SVI POPADALI od smeha (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: Glossy.rs/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!