Kristina Riči nikada nije krila da joj je uloga majke broj jedan u životu. Međutim, tokom nedavnog pojavljivanja u podkastu koleginice Šenen Doerti "Let's Be Clear", otkrila je kako je užurbani raspored snimanja uticao na njen odnos sa njenom dvogodišnjom ćerkom Kleopatrom.

"Prošle godine sam zbog snimanja "Yellowjackets" putovala napred-nazad do Vankuvera. Nije me poznavala", rekla je. "Nismo imale konekciju. To je bilo veoma uznemirujuće."

"Moja deca ne vole kada putujem", dodala je Riči, koja iz prethodnog odnosa ima i devetogodišnjeg sina Fredija. "Kada sam odsutna, trudim se da povedem sina sa sobom koliko god mogu."

"Međutim, putovanje na posao kao četvoročlana porodica može biti "skupo", rekla je Riči.

"Ako si redovan u serijalu, moraš da platiš sve, a ja ne mogu... svaki put kad idem gore-dole, ne mogu da platim četiri osobe, četiri leta, znaš, i sobe koje bi vam trebale i sve... jednostavno je preskupo putovati sa svima sve vreme", dodala je ona.

Iako pokušava da se "vraća što češće" može, Riči je rekla da je ovaj zaokret u upravljanju poslom i majčinstvom "mnogo lakši".

"Postoje određene stvari kao na primer da moj sin nikada nije navikavan na spavanje, jer sam morala da se vratim na posao kada je imao samo dva meseca", objasnila je glumica.

"Moj bivši nije želeo da mi pomogne ni sa čim", dodaje. 

"Otišla sam i snimila 'Wednesday' u Rumuniji kada je Kleopatra imala 2 meseca, a Mark je to radio svako veče tokom cele noći", rekla je ona o svom braku sa sadašnjim suprugom. "Ja sam spavala da bih mogla da radim sledećeg dana, i to je napravilo veliku razliku. Ovog puta je bilo mnogo lakše. Znate, morate imati dobrog partnera koji vas podržava."

Podsetimo, Riči je do skoro imala velikih problema sa bivšim suprugom Džejmsom Hirdigenom od kojeg se razvela 2020. godine, ponajviše zbog sina.

Međutim, iako su postigli određene dogovore, ređale su se komplikacije. A Džejms joj je često uskraćivao pravo da putuje sa sinom i slično.

Pročitajte još: "SAŽALIO BIH SE NAD TOBOM SAMO AKO SI RASKOMADANA" Glumicu je bivši tukao i pljuvao pred sinom, a onda se javno "prao"

Glumica je tada bivšeg nazvala "osvetoljubivim", a mnogi su mišljenja da je Hirdigen pokušavao da se osveti Riči samo zato što se dokazalo da je kriv nakon višegodišnjeg nasilja koje je trpela u braku.

Kristinu Riči je maltretirao bivši muž
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

On je svojevremeno javno izneo šokantne otpužbe tokom podnošenja zahteva za zabranu prilaska, da njegova bivša kombinuje lekove na recept i alkohol, što je čini opasnom za njihovog sina. Ona je uzvratila optužbama da ju je fizički maltretirao, te da je morala da sakriva noževe po kući "da je ne bi raskomadao".

Da je sve što je rekao laž, potvrđuju i policijska dokumenta u kojima se navodi da je Džejms vukao Kristinu za zglobove i bacio je u kamin i gađao stolicom. Kristini su ostale brojne modrice i posekotine, a u drugom napadu istog meseca, ona je rekla da je Hirdigen pljuvao, gađao kafom i sve to dok ih je njihov sin gledao. Ona se tada uplašila da bi sve moglo da se završi smrtnim ishodom i da se mnogo plašila za svoj život, jer je on izjavio da bi se mogao sažaliti na nju, "jedino ako je raskomadana na sitne delove".

Srećom, Kristina je uspela da dokaže ceo slučaj i danas konačno uživa u životu sa novim partnerom i decom, a još njenih fotografija i koliko se promenila tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji u nastavku.

Shutterstock Kristina Riči nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.