Slavna glumica Kristina Riči koju je svet najviše upamtio po ulozi Srede Adams iz kultne serije "The Addams family" našla se u novom problemu sa bivšim suprugom Džejmsom Hirdigenom od kojeg se razvela 2020. godine. 

Prema dokumentima do kojih je došao People, 43-godišnja glumica zatražila je hitno saslušanje sa bivšim mužem nakon što je tvrdila da je odbio da joj dozvoli da povede sina na put u Njujork.

U dokumentima, Riči je tvrdila da je Džejms najpre pristao da sina Fredija (8) povede na put, da bi potom povukao dozvolu. 

Podsetimo, ranije ovog meseca, bivši supružnici postigli su dogovor koji joj je omogućio da odvede sina u Njujork gde je glumica radila na novom projektu, što je uključivalo dnevne FaceTime pozive između Hirdigena i njihovog sina.

Međutim, glumica je sada pozvana nazad u Njujork nakon što je produkcija dodala još nekoliko dana njenom rasporedu snimanja. Logično, Kristina je želela da povede i Fredija sa sobom, i zatražila je od bivšeg dozvolu, što je on odbio rekavši da je Riči "emocionalno zlostavljala" njihovog sina i da će o tome razgovarati na saslušanju te nedelje.

"Zabrinuta sam da će, ako saslušanje ne prođe kako Džimi hoće, on neće odustati. Džimijevo ponašanje namerno me tera da nepotrebno plaćam honorare advokatima i može uticati na moje zaposlenje i profesionalnu reputaciju", rekla je Kristina. 

Kristina Riči sudi se s bivšim.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Riči i njen bivši suprug su u aprilu 2021. postigli dogovoru o starateljstvu nad njihovim sinom za drugi film na kojem je radila. Riči i Hirdigen su se složili da Fredi otputuje sa glumicom u Vankuver, u Kanadu. 

Hirdigenu je bilo dozvoljeno da nastavi da posećuje njihovog sina kroz njegovo "redovno nadgledano vreme poseta", a Riči je platila njegove "razumne troškove putovanja i smeštaja", navodi se u sudskim dokumentima. Riči je takođe odabrao hotel za Hirdigena ako dotputuje u Kanadu u posetu. Džimi je takođe imao pravo na razgovore sa sinom tri puta nedeljno po 15 minuta što je Kristina dozvoljavala bez ikakvih problema.

Glumica je sada bivšeg nazvala "osvetoljubivim", a mnogi su mišljenja da Hirdigen sada pokušava da se osveti Riči samo zato što se dokazalo da je kriv nakon višegodišnjeg nasilja koje je trpela u braku. 

On je svojevremeno javno izneo šokantne otpužbe tokom podnošenja zahteva za zabranu prilaska, da njegova bivša kombinuje lekove na recept i alkohol, što je čini opasnom za njihovog sina. Ona je uzvratila optužbama da ju je fizički maltretirao, te da je morala da sakriva noževe po kući "da je ne bi raskomadao".

Da je sve što je rekao laž, potvrđuju i policijska dokumenta u kojima se navodi da je Džejms vukao Kristinu za zglobove i bacio je u kamin i gađao stolicom. Kristini su ostale brojne modrice i posekotine, a u drugom napadu istog meseca, ona je rekla da je Hirdigen pljuvao, gađao kafom i sve to dok ih je njihov sin gledao. Ona se tada uplašila da bi sve moglo da se završi smrtnim ishodom i da se mnogo plašila za svoj život, jer je on izjavio da bi se mogao sažaliti na nju, "jedino ako je raskomadana na sitne delove".

Kristina Riči dokazala je da ju je bivši zlostavljao.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Srećom, Kristina je uspela da dokaže ceo slučaj i danas konačno uživa u životu sa novim partnerom i decom, a još njenih fotografija i koliko se promenila tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Pogledajte koliko se izmenila Kristina Riči tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!