Leni Kravic možda ima skoro 60 godina, ali to nikada ne biste rekli po njegovom izgledu. Čuveni zavodnik je i dalje u zavidnoj formi, što je i dokazao novim snimkom na kojem vežba u teretani.

No, varate se ako mislite da Leni vežba kao ostali ljudi. Ne! Čuveni pevač odlučio je da u trenira u kožnim pantalonama i čizmama, sa sve naočarama na licu.

On je kombinovao nekoliko vežbi u jednom dižući tegove dok vežba trbušnjake, a mnogi su bez trepanja ispratili video.

Komentari su se samo ređali, a snimak je za manje od 24h imao preko 350 hiljada pregleda. Inače, ova godina je, kako se čini, pevaču sjajno krenula. 

Pre mesec dana je dobio i zvezdu na Bulevaru slavnih, izbacio je novi album, koji za sada dobro prolazi kod publike, a na sve to, ima razlog i za sreću jer mu je ćerka Zoe verila. Ona je i bila prisutna kada je zvezda postavljana, i jedna je od onih koja je držala govor. 

Leni kravic je dobio zvezdu na Bulevaru slavnih.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

No, njena majka Lisa Bonet nigde se nije mogla videti. Iako su navodno ostali bliski prijatelji. Zapravo, čini se da Leniju u poslenje vreme sve ide osim ljubavi, jer nakon Lise nijedna se nije dovoljno dugo zadržala da postane gospođa Kravic ma koliko da pevač ima želju da se oženi.

"Zamisli izgledaš ovako, i opet nemaš nikog", "Dobrovoljno se prijavljujem da budem Lenijeva nova gospođa", "Čovek je Apolon, a sam... šteta", "Ja ovo gledam kao oglas za ženu... i prijavljujem se", "Jarić mu skinuo ribu, pa moraju da se gruvaju mišići"... pisale su žene nakon njegovog snimka iz teretane na kojem su mnoge parile oči, dok su postavljale pitanje kako je moguće da čovek koji i dalje nosi titulu velikog zavodnika nema nikog, te je navodno čak i u celibatu dok ne pronađe ženu koja će mu postati supruga.

Leni Kravic ima izvajane mišiće.
instagram/lennykravitz 

Podsetimo, Kravicova najveća ljubav bila je upravo glumica Lisa Bonet. Poznato je da je par imao strastvenu vezu, u kojoj su dobili ćerku. Venčali su se u Las Vegasu na Lisin dvadeseti rođendan, 1987. godine, a 1993. Lisa i Leni su se razveli.

Pročitajte još: "ONA ZASLUŽUJE FRAJERA POPUT JARIĆA, A NE OVOG NJANJAVOG NAZOVI MUŠKARCA" Na mrežama bukti rat zbog bivše srpske snajke

Leni Kravic sa bivšom Lisom Bonet.
Shutterstock 

Lisa je kasnije našla sreću kraj mlađeg Džejsona Momoe koji je bio zaljubljen u nju od svoje 8. godine. Međutim, ni ovaj odnos nije opstao.

Ipak, tek nakon što je ovaj odnos pukao, saznalo se da je Lisa navodno bila nasilna prema Momoi, a i sam glumac je to u neku ruku potvrdio priznavši jednom prilikom da se plašio Lise.

Glumica je bila jako ljubomorna, te se tako, prema pisanju stranih medija, ponašala i prema Leniju, kojem je smetalo što je dominantna i zapovednički tip. Zato i ne čudi što je kasnije Zoe zahtevala da pređe kod oca.

Kada je reč o Leniju, on je kasnije pokušao ponovo da nađe ljubav, te je bio i veren sa Adrijanom Limom, ali je ovoj vezi navodno presudio slavni srpski košarkaš Marko Jarić.

Nakon kraha te romanse, Leni se nije mogao videti u javnosti sa nekom drugom devojkom, iako su ga povezivali sa njih par, te ostaje da vidimo da li će Kravic sada, nakon ovog snimka, uspeti da nađe "onu pravu".

Shutterstock, Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia Evo kako su Marko Jarić i Adrijana Lima izgledali tokom najveće ljubavi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!