Ledi Gaga dugo se nije mogla videti u javnosti. No, čini se da se situacija u poslednje vreme menja, te su slavnu pevačicu paparaco uslikali u nekoliko navrata.

Međutim, poslednji put kada su je fotografisali, jedna stvar je mnogima "bola" oči - veliki prsten za koji mnogi misle da je verenički.

Gaga je bila na ulicama Los Anđelesa u crnom od glave do pete, i verovatno mnogi ne bi ni primetili prsten da slučajno nije provirio ispod dugih rukava kaputa.

Kako se već neko vreme šuška da je obnovila romansu sa osnivačem "Parker Group-a"Majklom Polanskim, jasno je zašto su svi ubeđeni da je dijamantski kamen potvrda da su konačno rešili da sovju romansu ozvaniče. 

Inače, par je raskinuo prošle godine jer nisu imali iste poglede na brak i decu. Ipak, ostali su u prijateljskom odnosu, rekao je izvor tada.

Za Gagu se još odavno zna da je priželjkivala da postane majka, što je i istakla 2020. godine. Međutim, Polanski jednostavno nije bio spreman za krupnu odluku o osnivanju porodice i ono šta to nosi, te nije zaprosio pevačicu, istakao je izvor dodajući da je njihova veza tako naišla na zid.

Međutim, u avgustu prošle godine ponovo su viđeni zajedno, te se šuška da se varnice među njima nisu ugasile, već da su obnovili romansu. 

Sada se čini da je par konačno spreman za sledeći korak, iako zvanične potvrde još uvek nema uprkos spekulacijama na mrežama. 

Inače, pre nego što je uplovila u mirnu luku sa Polanskim, Gaga je imala veoma buran život, naročito kada je ljubav u pitanju i to od samog početka karijere. 

Ledi Gaga je imala buran ljubavni život.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Živela je na groznim mestima gde je bilo dosta pacova, a noću je svirala po kafićima.

"Zarađivala sam taman toliko da ne moram da jedem sopstveni izmet jer mi je stomak uvek bio prazan. Nisam plaćala račune i dešavalo se da mi ponekad isključe vodu, pa se nisam ni kupala. Međutim, tada uopšte nisam bila nesrećna, naprotiv, vodila sam život pravog umetnika i samo sam ponekad, jer to inače gotovo nikada ne radim, plakala. Suza bi mi kanula kada bih se probudila i shvatila da stvarno smrdim, kao što su mi to deca svojevremeno govorila. Dosta sam pila i to uglavnom na crtu u lokalima gde sam radila", prisetila se Gaga.

"Baš tada, u svom najgorem životnom izdanju, upoznala sam Luka Karla koji je bio šanker u jednom klubu. Zaljubila sam se u njega na prvi pogled jer je bio isto toliko ružan koliko i ja. Voleli smo se kao pacovi, a ljubav vodili poput zečeva. Opijeni mirisom kože, znali smo i po nekoliko dana da ne ustajemo iz kreveta posle divljeg se*sa. Nisam planirala da se udam za njega. Bio mi je drag, ali verovala sam da mogu mnogo više", opisuje.

Uoči devetnaestog rođendana, upoznala je producenta Roba Fusarija koga je oduševila svojim talentom. Nedugo zatim potpisala je ugovor za produkcijsku kuću Def Jam, snimila svoj prvi singl "Boys, boys, boys" i preselila se u prelep stan na istočnoj strani grada.

Pročitajte još: MILIONI LJUDI I BIVŠA GLEDALI SU GA DOK "VODI LJUBAV" SA LEDI GAGOM: Sada se vraća na 'mesto zločina' ali sa JELENOM

Ubrzo se još nekoliko njenih pesama našlo na vrhu top-lista i popularnost kontroverzne pevačice počela je da raste vrtoglavom brzinom.

Buran ljubavni život na tacni

Gaga nikad nije krila da je imala turbulentne veze. "Imala sam mnogo muškaraca i žena. Ne stidim se činjenice da uživam i u ženskim telima, ona su zapravo mnogo lepša nego muška, nemaju dlake i čarobno mirišu", govorila je svojevremeno. 

Inače, Gaga je nakon kraha veze sa barmenom Lukom Karlom pala u depresiju. Teško je podnela raskid, te su se 2010. ponovo pomirili. No, već krajem 2011. godine, upoznaje glumca Tejlora Kina, koji je igrao u njenom muzičkom video klipu za pesmu "You and I" i Luk postaje istorija.

Nedugo nakon toga, javnost je otkrila kako su započeli ljubavnu vezu i u stvarnom životu, što je par potvrdio i veridbom u februaru 2015. godine. Ipak, veza nije potrajala, a pevačica je ponovo sreću pronašla sa talent agentom Kristijanom Karinom, ali se i ta veza završila raskidom.

Rasturila vezu "najlepšem paru"

Kada govorimo o bivšim ljubavima Ledi Gage koja je često za sebe u intervjuima govorila da je "najružnija pevačica", nemoguće je ne spomenuti i Bredlija Kupera sa kojim je radila u filmu "A Star is Born". Njihova hemija je bila toliko velika, da su priče o aferi glumca i pevačice kružile mnogo pre nastupa na dodeli Oskara koji je bio "poslednja kap".

Bredli Kuper i Ledi Gaga imaju sjajnu energiju.
Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Količina emocija koja je tada "prštala" na sceni je nešto neponovljivo. Izgledalo je kao da su zaboravili da bilo ko postoji na svetu i prepustili su se jedno drugom. Tokom nastupa su razmenjivali nežnosti, a da situacija bude još neprijatnija - sve to je posmatrala iz prvog reda Irina Šajk, Bredlijeva sada već bivša partnerka.

"Za mene je ovo duboko i lično i mislim da smo svi danas potrebni jedni drugima, potrebno nam je puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život," rekla je Gaga pre nego što je počela da peva.

Nedugo posle ovog nastupa Irina i Kuper su se razišli, a svi su pričali da je za to kriva Ledi Gaga. Tada se govorilo da je "najružnija pevačica uništila najlepši par" i lepili joj nimalo prijatne epitete, ali su i Gaga i Bredli govorili da su samo prijatelji, iako bi se uvek nežno pozdravili kada bi se videli. 

Ledi Gaga i Bredli tvrde da su samo prijatelji.
Shutterstock 

Gaga je nakon toga upoznala Polanskog i uplovila u vezu sa njim, a za sada možemo samo da nagađamo da li je par zaista odlučio da vezu kruniše brakom.

Inače, Polanski je svoju fondaciju osnovao 2015. sa Šonom Parkerom, suosnivačom velikih tehnoloških firmi kao što su Napster i Facebook. Ova filantropska organizacija podržava nauke o životu, globalno javno zdravlje, građanske angažmane i umetnost, navodi se na njenoj veb stranici. On je takođe u odboru Parker instituta za imunoterapiju raka sa sedištem u San Francisu, koji sponzoriše istraživanja o lečenju raka, a studirao je primenjenu matematiku i računarstvo na Univerzitetu Harvard.

Bonus video:

GDE JE TO DUŠKO TOŠIĆ? Poznati estradni novinar OTKRIO zašto se fudbaler NE OGLAŠAVA povodom NOVE DEVOJKE? (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!