Slavna glumica Šenen Doerti otkrila je u svom podkastu "Let's Be Clear" da se sprema za odlazak, kao i da rasprodaje stvari kako bi porodici, a pre svega majci Rouz olakšala situaciju.

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. S obzirom na to da će joj biti teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne gomilu stvari kojima mora da se bavi. Ne želim da ima četiri skladišta punog nameštaja", objasnila je Doerti.

Zato je već sad počela da pogleda sve svoje stvari s planom da ih donira ili proda ako je reč o antikvitetima koje je godinama skupljala. Nedavno je otišla na jug u svoj dom u Tenesiju kako bi spakovala stvari nakon što je odlučila da odustane od svog sna o životu na tom imanju i udomljavanju konja.

"Dakle, bili smo u Tenesiju i tamo sam se pakovala. Bilo je jako teško i jako emotivno jer sam se osećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, da izgradim kuću za sebe i kuću za moju mamu i da zatim proširim staju", objasnila je. "Pakovala sam se i počela da plačem. Osećala sam se kao da odustajem od sna. Šta je to značilo za mene? Je li to značilo da sam odustala od života? Mama mi je govorila da ne moram to da radim, a ja sam rekla - moram", rekla je kroz suze.

Sada kaže da joj je to donelo mir i da je shvatila da se ne mora očajnički da se drži za stvari da bi nastavila da živi. "Mogu pomoći konjima i bez imanja", kaže. Objasnila je da joj otpuštanje imovine i stvari pomaže da "iza sebe ostavi čišću i lakšu tranziciju za porodicu", prenosi Page Six.

Šenon Doerti se sprema za smrt.
printscreen/youtube/Entertainment Tonight 

Podsetimo, bitka slavne glumice traje od 2015, kada joj je prvi put dijagnostifikovan. 2017. je objavila da je u remisiji, ali je 2020. otkrila da se bolest vratila. Pre nekoliko meseci je potvrdila da se rak proširio na mozak, a nedavno je otkrila i da je rak metastazirao na kosti.

Inače, samo godinu dana nakon što je glumici pronađen rak, njen muž je tužio njenog menadžera Stivena Blata tvrdeći da je on nebrigom za njeno zdravlje uništio njihov se*sualni život, pisao je TMZ. Ona je zbog nemara Blata ostala bez zdravstvenog osiguranja, pa ga je i sama tužila i nagodili su se za 15 miliona dolara.

Muž Šenon Doerti brine samo o njihovom intimnom životu.
Instagram 

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže i da je pronašla pesmu koju želi na sahrani.

Međutim, u vreme kada se spremala za odlazak, njen suprug je imao aferu sa drugom ženom. Ona je sa fotografom Kurtom Isvarijenkom bila 14 godina kada je saznala da spava sa njegovom saradnicom. Zvezda serije "Čari" je to otkrila u januaru 2023. kada se rak dojke koji je bio u četvrtom stadijumu proširio na njen mozak.

Pročitajte još: GLUMICI KOJA UMIRE NAMESTILA OTKAZ, A SAD SE VADI KADA SE SVE SAZNALO: Slatkica pravila od sebe žrtvu, a ona ZLOSTAVLJAČ

"Otišla sam na operaciju rano ujutru i ušla sam nakon što sam saznala da je moj brak u suštini završen, da je moj muž imao aferu dve godine", rekla je ona i dodala da se kolebala za intervenciju, iako je njen suprug želeo da to ipak uradi. "Nisam mogla da idem na tu operaciju sa njim kraj sebe. Osećala sam se tako izdano", dodala je.

"Na kraju dana, osećala sam se neverovatno nevoljeno od nekoga sa kim sam bila 14 godina, od nekoga koga sam volela svim srcem", nastavila je Doerti, dodajući da su je kroz operaciju podržali mama, brat i najbolji prijatelj.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šenon Doerti o raku Instagram/people

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!