Jedna od naših najboljih atletičarki svih vremena, Ivana Španović, iznenadila je sve pre nekoliko meseci kada je saopštila da se razvela od svog supruga sa kojim je provela 10 godina, iako su u braku bili kratko.

Iako o razvodu nisu želeli javno da govore, prvi se oglasio Marko i u kriptičnoj objavi naveo šta je ranije grešio.

"Poruke mlađem sebi: budi zahvalniji, smej se više, život je kratak da budeš stalno ozbiljan, budi ljubazan prema svima, ne znaš kroz šta su prošli, ceni više sitne trenutke, neki nisu ipak sitni, provodi više vremena sa porodicom, opraštaj, time zapravo olakšavaš sebi, idi u prirodu kada su ti prazne baterije, budi prisutniji u trenutku, moli se više, meditiraj", napisao je tada.

Vuleta se nakon razvoda odselio iz Srbije u Emirate, a čini se da je porodični dom u Novom Sadu ostavio upravo svojoj bivšoj supruzi.

"Magija koju tražite krije se u aktivnostima koje izbegavate", poručio je on u opisu jedne objave, u kojoj ga vidimo u punoj snazi, pa je evidentno da mu novi život na Bliskom istoku i te kako prija.

Sa druge strane, čini se da je i Ivana konačno vratila osmeh na lice. Sportistkinja izgleda nikad bolje, zbog čega ispod svake objave dobija more komplimenata. 

Ipak, Španović se ne može toliko često videti u javnosti, te je preporuka da većinu vremena provodi upravo u luks teretani u svom domu gde se sprema za Olimpijadu. 

Lepa kuća s pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu smeštena je pored samog Dunava, ima bazen i visoke kaskadne zidove koji je čuvaju od znatiželjnih pogleda. 

Pročitajte još: RAZVODI SE IVANA VULETA: Pukla ljubav posle 2 godine, a sa bivšim verenikom stavila je tačku nakon 10 GODINA

Inače, Ivana i Marko u prošlosti su često delili objave iz svog doma, te je javnost mogla da vidi kako izgleda. 

Prostrano dvorište čitavo je u zelenilu, a oazu su ulepšavali dodatno njihovi kućni ljubimci.

U prostranoj kući Marko je imao svoju radnu sobu, a u dnevnom boravku su obožavali da provode vreme.

U centru su bela garnitura, ogromni mermerni sto, kao i moderne vitrine, a isti "vibe" oseća se i u spavaćoj sobi u kojoj je atletičarka snimala i jednu reklamu. 

A još fotografija njenog doma pogledajte u galeriji u nastavku: 

Instagram Pogledajte kako izgleda kuća Ivane Španović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Ivana Španović u teretani instagram/ivanaspanovic

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!