Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta je, podsetimo, u septembru 2021. godine stala na "ludi kamen" i udala se za Marka Vuletu. Venčanje je bilo na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu, međutim nakon dve godine su doneli odluku da se razvedu.

ivana Španović se razvodi
Instagram 

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života - rekla je Ivana Španović za Telegraf.

Razvodi se Ivana Španović
Instagram 

Ivana i Marko svoju ljubav krunisali su 2021. godine, međutim, malo ko zna da je atletičarka prethodno bila 10 godina u vezi sa Vladimirom Kurmićem, koji joj je takođe bio velika podrška.

Raskid nakon 10 godina

Vladimir je sportski trener, a sa Ivanom se upoznao 2008. godine nakon Olimpijskih igara u Pekingu. Posle pet godina ljubavi pala je i romantična veridba na jednom salašu uz pesmu "Božanstvena ženo".

ivana spanovic i vladimir kumric
Instagram 

Ipak, ljubav nije opstala. Njih dvoje su se rastali na miran način, te su ostali u prijateljskim odnosima.

- Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena - rekla je ona tada za "Hello".

Vladimir je nakon veze sa Ivanom nastavio da se bavi svojim poslom, a postao je i otac.

Bonus video

JOŠ JEDNA MEDALJA, PA KRAJ! Ivana Vuleta objavila ŠOKANTNE vesti! Video plus

Izvor: Blic/ Wanted A.N,