Ivana Vuleta, najuspešnija srpska atletičarka uspela je da promeni istoriju nakon što je džinovskim skokom od 7.14 metara osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. 

Lepa atletičarka još jednom je učinila Srbiju ponosnom, a sa tribina su je sve vreme bodrili njeni najbliži koji su joj ujedno bili i najveći vetar u leđa.

Najponosniji je bio, čini se, njen suprug Marko Vuleta, koji je malo potom objavio i stori sa imenom svoje drage i peharom uz broj 1.

Marko Vuleta objavio stori.
instagram/marko_fit 

Marko joj je godinama bio i najveći oslonac, a njihova ljubavna priča nalik je filmu. Zapravo, pre nego što će se skrasiti kraj Vulete, Ivana je zamalo već jednom jednom uplovila u bračne vode, ali sudbina je imala drugačije planove za nju.

Naime, ona se dugi niz godina zabavljala sa Vladimirom Kumrićem, od kojeg se rastala i ostala u dobrim odnosima sa njim. Njihova veza trajala je oko deset godina i spekulisalo se da će je krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

Ivana Vuleta se skrasila kraj drugog muškarca.
Instagram 

Sudeći po fotografijama Ivanini izbori neverovatno liče, te je svima jasno kakav tip muškarca atletičarka preferira. Mnogi koji su to primetili iznenadili su se, jer je sličnost vrlo očigledna.

U galeriji pogledajte neverovatnu sličnosti između njenih partnera:

Instagram Marko Vuleta i Vladimir Kumrić

Inače, Marko Vuleta je po zanimanju fitnes trener i nutricionista, a sa Ivanom Španović venčao se u septembru 2021. Marko je Ivani vratio osmeh na lice nakon raskida sa sa Vladimirom Kumrićem, sa kojim je dugo bila u vezi.

Ivana i Marko zabavljali su se oko dve godine, nakon čega su svoju ljubav krunisali brakom, a ceremoniji su prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelji.

"Znala sam da si pravi kada si mi dopustio da nosim patike čak i za naš prvi ples" , napisala je Ivana u šali u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu nakon venčanja.

"Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja sa njegove strane. Uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je Ivana jednom prilikom za "Srpski telegraf", a još njenih fotografija sa Markom Vuletom pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Lepa atrletičarka s mužem

Bonus video:

Ivana Vuleta intervju  Atletski savez Srbije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!