Vesna Španović, majka Ivane Vulete, provela je osam godina u svetu atletike, te je pobede i poraze slavne šampionke ona najbolje razumela.

Njena majka je jednom prilikom istakla kako je Ivanu rodila da bude broj jedan, kao i da joj je najveća podrška na njenom zahtevnom profesionalnom putu. 

Ipak, koliko god se u nekim segmetnima savršeno razumeju, kao i u svakom odnosu, postoji i neslaganja.

Istina je da se retko svađaju, ali jednu majka Ivane Vulete dobro pamti, a reč je o povratku iz Rusije nakon poraza.

- Kada se Ivana vratila iz Rusije nije osvojila zlatnu medalju kako smo se nadali, ali kako sam ja uvek na nju i brata ponosna šta god da rade i kakve god uspehe da postižu rekla sam joj: "Super, odlično idemo dalje". Kao neko ko kada zacrta cilj ne odustaje pogledala me i upitala: "Šta je odlično, mogla sam bolje". Ja joj odgovorim: "Istina je da si mogla bolje, ali hajmo sad, imali smo povredu, prošli smo super". E tu smo se zakačile i tri dana nismo pričale - prisetila se jedne od retkih svađa sa prvakinjom u skoku u dalj Vesna, koja je potom priznala da sve ćerkine emotivne borbe suze radosnice i bola i ona lično proživljava.

Posebno joj teško padaju njene povrede i to što ne može u tom momentu da bude kraj nje, a još fotografija šampionke pogledajte u galeriji:

Instagram Lepa atrletičarka s mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!