Ivana Španović je postala po drugi put u svojoj karijeri šampionka Evrope na otvorenom, a sedmi put računajući i takmičenja u dvorani. Ovim povodom na Instagramu se oglasio njen suprug Marko Vuleta koji je inače velika podrška našoj sportiskinji.

"Da li tvoja žena zna da leti", postavio je on pitanje na pomenutoj društvenoj mreži u opisu slike svoje žene.

Marko Vuleta koji je po zanimanju fitnes trener i nutricionista i Ivana Španović venčali su se u septembru. Marko je Ivani vratio osmeh na lice nakon raskida sa sa Vladimirom Kumrićem, sa kojim je dugo bila u vezi.

Njihova veza trajala je oko deset godina i spekulisalo se da će je krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

ivana i marko venčali su se u septembru prošle godine
Instagram 

Ivana i Marko zabavljali su se oko dve godine, nakon čega su svoju ljubav krunisali brakom, a ceremoniji su prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelji.

"Znala sam da si pravi kada si mi dopustio da nosim patike čak i za naš prvi ples" , napisala je Ivana u šali u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu nakon venčanja.

"Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja sa njegove strane. Uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je Ivana jednom prilikom za "Srpski telegraf".

Instagram Lepa atrletičarka s mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!