Jedna od najlepših srpskih glumica Teodora Bjelica udala se u tajnosti za popularnog hrvatskog fudbalera Karla Muhara, za šta se saznalo nakon što su snimci sa intimne ceremonije preplavili mreže.

Čuvena lepotica blistala je u romantičnoj haljini sirena kroja, sa spuštenim naramenicama, a kasnije se presvukla u kratku toaletu sa karnerima.

Teodora Bjelica na venčanju.
instagram/ladolalu 

Teodora i njen suprug Karlo nisu skidali osmeh sa lica, a interesantno je da mnogi nisu ni znali da su bili u vezi, s obzirom da nisu delili fotografije na mrežama.

Teodora Bjelica u drugoj venčanici.
instagram/anamarija_silov 

Zanimljivo je da su mnogi prognozirali Teodori udaju još prošle godine, doduše, kada je bila sa bivšim suprugom Severine, Igorem Kojićem.

Teodora je bila i sa Igorem Kojićem.
Instagram 

Međutim, veza ipak nije potrajala, a lepa glumica sreću je našla kraj zgodnog fudbalera.

Na venčanju su bili njeni najbliži prijatelji i članovi porodice, majka Gorana koju najbolje znamo kao zvezdu serije "Bolji život" i "Srećni ljudi", a do oltara ju je ispratio stariji gospodin. 

Teodora Bjelica sa majkom.
instagram/big_mom93 

Inače, Teodorin privatni život unazad je veoma intrigirao javnost. Na prvom mestu, jer se pričalo da je nepriznata ćerka čuvenog, sada pokojnog novinara Miroslava Lazanskog.

Kako su pisali mediji, Gordana je Teodoru dobila sa Miroslavom, koji je na nakon Teodorinog rođenja zasnovao porodicu, a njena majka ostala je samohrana majka, koja se trudila da joj nadomesti figuru oca. Lazanski je preminuo 2021. godine.

Teodora Bjelica je nepriznata ćerka novinara.
ATA Images 

Ipak, Teodora je jednom prilikom progovorila o bolnoj temi i odrastanju i tom prilikom istakla da joj je majka pružila svu ljubav, ali da joj je kroz detinjstvo falio otac.

Pročitajte još: NAŠU NAJLEPŠU GLUMICU ZLOSTAVLJALI SU KAO DETE: Teodora o BOLANIM RAZLOZIMA zbog čega je bila žrtva vršnjačkog nasilja

"Falila mi je očeva figura tokom odrastanja, ali majka mi je pružila ljubavi dovoljno za oba roditelja. To što nisam rasla i uz oca, nisam doživljavala tragično. Mnogo mi je značila njena podrška, i u životu, i u karijeri. Nemam veće ljubavi i prijatelja od nje. O svemu kroz šta prolazim u životu pričam sa njom i jedino ona može da me razume. Ipak, volela bih da moja deca imaju oba roditelja", pričala je Teodora.

Teodora Bjelica kaže da bi volela da njena deca imaju oba roditelja.
printscreen/instagram 

Ona je govorila o tome koliko se njena majka borila da joj ništa ne fali: "Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Morala je istovremeno i da radi, i da me čuva, jer nije imala nikakvu pomoć. Borila se da zaradi novac kako bi platila kiriju i račune. Bilo je dana kada nismo imale ni za najosnovnije potrebe, kao i svaka prosečna porodica devedesetih", govorila je glumica i dodala:

"Žao mi je što sam jedinica. Međutim, kao dete sam bila veoma posesivna prema mami i nisam htela ni sa kim da je delim. Kad bi nam došao majstor u kuću, pitala bih ga: 'Što gledate u moju majku?', a imala sam samo pet godina. I da je htela, od mene nije mogla da ima nekog ili da se uda. Nikada nije dovela partnera u kuću. Sećam se da me je jednom pitala: 'Hoćeš li da ti rodim brata ili sestru?', a ja sam kao iz topa odgovorila: 'Nipošto!'. Nije mogla od mene ni u kupatilo da ode, koliko sam bila vezana za nju".

printscreen/instagram Teodora Bjelica važi za jednu od najlepših glumica na domaćoj sceni.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Udala se Teodora Bjelica Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!