Novak Đoković nedavno je uslikan sa prijateljima na plaži u Majamiju. Slavni teniser bio je više nego dobro raspoložen, te se kasnije čak i fotografisao sa fanovima. 

Još kada se "razgolitio", činilo se da pojedini obožavatelji (ili bolje rečeno obožavateljke) nisu mogli da skinu pogled sa njega. 

No, razlog, u ovom slučaju, nije bilo njegovo izvajano telo i čelični mišići, već nešto sasvim neočekivano - njegova torba za plažu

Novak se nije odvajao od tote torbe od ratana sa kožnim drškama, a lux model je i te kako privukao pažnju fashion zaljubljenica. 

Novak Đoković sa tašnom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon što su se fotografije našle na mrežama, komentari su eksplodirali, a žene su mahom pitale samo jedno: čiji je to model, gde može da se kupi i koliko košta?!

Ruku na srce, dobar tote model zlata vredi, a ovakve tašne su glavni trend i ove godine. Isti model nedavno je nosila i poznata manekenka i bivša devojka Džastina Bibera Šantel Džefris...

Šantel Džefris sa tote tašnom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

... kao i glumica i jedna od najbolje obučenih žena sveta Kamila Mendez.

Kamila Mendez sa tote tašnom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pročitajte još: LEPA DRAGANA UMALO JE POSTALA ĐOKOVIĆEVA ŽENA: Fatalna Srpkinja htela i brak i decu a on pobegao zbog ozbiljnog problema

Međutim, reč je o torbi koju niko ne može da kupi. 

Razlog nije jer ovaj tote model košta mnogo ili slično, već jer je zapravo deo asortimana "The Setai" hotela na čijoj plaži su bili i Kamila i Šantel i naš Novak.

Kvalitetna tote torba od ratana njihov je zaštitni znak, te ne čudi što se selebritiji ne odvajaju od iste kada su gosti ovog luksuznog kompleksa. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novak proslava Instagram/mehdicesar

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!