Slavni DJ Dejvid Geta i njegova devojka Džesika Ledon postali su roditelji. Lepa manekenka donela je na svet sina kojem su dali ime Sajan, a dok je ovo njoj prvo dete, Geti je treće, s obzirom da sa bivšom suprugom ima sina Tima od 20 godina, i ćerku Endži od 16

DJ je srećne vesti podelio na svom Instagramu uz reči: "Ljubav je u vazduhu. Upoznajte Sajan", a u komentarima se oglasio odmah upravo njegov sin Tim uz reči: "Moj brat će biti jak".

Upravo se po ovome dalo zaključiti da su se strasti u porodici Geta smirile, s obzirom na buran razvod Gete i Keti Lob nakon 22 godine braka. 

Podsetimo, iako su, po zvaničnoj verziji, Geta i Džesika uplovili u odnos nakon njegovog braka, i dan-danas se šuška da je njihova veza otpočela još dok je Geta bio u braku. Iako je od Gete napravila zvezdu upravo bivša supruga, pre koje je nastupao samo u gej klubovima, čini se da nije imala šansu protiv 25 godina mlađe manekenke. 

Bivša supruga Dejvida Gete koja je od njega napravila zvezdu.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Geta na temu afere nikad nije želeo da govori, te se i sa novom devojkom retko pojavljivao na događajima. Godinu dana nakon što su uplovili u odnos Ledon je uslikana sa, kako se spekulisalo, vereničkim prstenom što je DJ demantovao rečima da "ne veruje u brak", te da je u pitanju "prsten obećanja".

Dejvid Geta sa 25 godina mlađom Džesikom Ledon.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Pročitajte još: NASTUPAO JE SAMO U GEJ KLUBOVIMA DOK NIJE UPOZNAO NJU: Volela ga je kad je bio NIKO a onda ju je šutnuo zbog duplo mlađe

Par nije krio zaljubljenost, a mnogima nije promaklo i da se Geta "preporodio" od kako je uplovio sa Džesikom Ledon u vezi, te da je počeo da vodi računa o izgledu. Često su se mogli pročitati komentari da je sa "bivšom suprugom bio dedica, a sa novom devojkom frajer".

Dejvid Geta se "podmladio" od kako je sa Ledon.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dj se sada redovno farba, a primetno je i da je imao određene intervencije na licu kako bi izgledao mlađe. Ipak, mnogi smatraju da "dobro izgleda samo izdaleka", te da se "Ledaon džabe trudi da na silu od njega napravi facu", s obzirom da se njegov godine jasno vide na nejgovom licu.

Inače, par je i raskinuo 2022. Navodno je svemu presudila odvojenost usled poslovnih obaveza, no, novu šansu ljubavi su dali početkom 2023. da bi samo par meseci kasnije usledile vesti o Džesikinoj trudnoći, da bi sada postali i roditelji, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dejvid Geta ljubi 24 godine mlađu devojku

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!