Slavni dj Dejvid Geta i njegova 25 godina mlađa devojka Džesika Ledon, u novembru prošle godine otkrili su na dodeli Latin Grammy nagrada u Sevilji da čekaju prvo zajedničko dete, a sada se slavni par konačno ponovo pojavio u javnosti i to na zabavi pre dodele Gremi nagrada.

Dj je sve vreme miliovao Džesikin stomak, ne skidajući osmeh sa lica, dok je slavna lepotica blistala u zlatnoj haljini sa šljokicama. 

U jednom trenutku su i razmenjivali poljupce na crvenom tepihu, a upravo je to bio trenutak kada je razlika u godinama baš došla do izražaja. 

Dejvid Geta sa trudnom Džesikom Ledon.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Kao što je poznato, Geta je bio u braku kada je u njegov život ušla Ledon, a iako ga je bivša supruga bukvalno stvorila i napravila od njega zvezdu, brak dug 22 godine u kojem su dobili sina Tima (19) i ćerku Endži (16) nije imao šanse protiv mlade i lepe manekenke. Razvod je bio neminovan, što je mnoge iznenadilo jer su se činili kao jedan od najstabilnijih parova.

Dejvid Geta se rastao od supruge sa kojom je proveo 22 godine
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Geta na temu afere nikad nije želeo da govori, te se i sa novom devojkom retko pojavljivao na događajima. Vezu su zvanično otpočeli 2015, a već sledeće godine fotografi su Džesiku uslikali sa velikim dijamantskim prstenom na ruci. Spekulisalo se o mogućoj veridbi, što je kasnije Geta demantovao rečima da "ne veruje u brak", te da je u pitanju "prsten obećanja". 

Dejvid Geta je Džesiki dao prsten obećanja.
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

Par nije krio zaljubljenost, a mnogima nije promaklo i da se Geta "preporodio" od kako je uplovio sa Džesikom Ledon u vezu, te da je počeo da vodi računa o izgledu. Često su se mogli pročitati komentari da je sa "bivšom suprugom bio dedica, a sa novom devojkom frajer". Dj se sada redovno farba, a primetno je i da je imao određene intervencije na licu kako bi izgledao mlađe.

Dejvid Geta danas.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pročitajte još: U 56. ČEKA DETE SA 25 GODINA MLAĐOM KOJA JE OD NJEGA NAPRAVILA FRAJERA: Zbog nje ostavio i ženu sa kojom je bio "dedica"

A onda je usledio i raskid 2022. Navodno je svemu presudila odvojenost usled poslovnih obaveza, no, novu šansu ljubavi su dali početkom 2023. da bi samo par meseci kasnije usledile vesti o Džesikinoj trudnoći. 

Ledon blista od kako je u drugom stanju, i jasno je da je raduje uloga majke, no, iako je jasno da se i Dejvid raduje, mnogima nije promaklo da se "zdedio", te iako dj i dalje ima sjajnu formu, lice ne laže. Zato se na mrežama mogu pročitati komentari da "dobro izgleda samo izdaleka", da se "zdedio", te da je će i Ledon "proći kao njegova bivša žena". Da li je baš sve tako, ostavljamo vama da procenite, a u nastavku pogledajte još neke fotografije para.

VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni DJ uživa u romansi sa zgodnom Kubankom

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!