Dejvid Geta dugo se nije mogao videti u javnosti sve do nedavno kada su ga paparaci uslikali na vreloj Ibici. Slavni DJ nije imao problem da pokaže ni svoje isklesano telo, a mnogima je neverovatno kako izgleda sa 55, s ozbirom da je u prošlosti, dok je bio u braku sa bivšom suprugom Keti, izgledao daleko starije. 

Geta je izgledao starije u prethodnom odnosu.
BENAROCH / Sipa Press / Profimedia 

Njemu se u nekom trenutku pridružila i devojka, zanosna 24 godine mlađa Džesika Ledon sa kojom je pre nekoliko meseci obnovio vezu. Kako se pisalo, lepa manekenka zbog koje je DJ ostavio i ženu i decu očekivala je prsten, međutim usledio je raskid.

No, čini se da su emocije ipak jače, jer je par uslikan zajedno nakon par meseci tokom vatrenog razmenjivanja strasti na plaži. 

Dejvid Geta i Džesika Ledon razmenjuju nežnosti na plaži.
LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Emocije su još uvek jake, jer je Ledon sa njim na Ibici, ali i kada nisu zajedno, danas se uz Hetu mogu videti samo najlepše žene koje privlači kao magnet.

Dejvid Geta privlači devojke kao magnet.
PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, Džesika ne mora da se brine jer je činjenica da je di-džej procvetao otkad je započeo ljubavni odnos njom. Čim je našao novu devojku, još pri tome i mlađu, Dejvid je sasvim promenio imidž. Dugu kosu je ošišao, počeo je da diže tegove i značajno je dobio na mišićnoj masi.

I dok je njegova ljubavnica intenzivno radila na njemu, praveći od njega frajera i čekajući brak, Dejvid joj je dao "prsten obećanja" uz obrazloženje da "ne veruje u brak", a da li će promeniti mišljenje, ostaje da vidimo.

VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni DJ uživa u romansi sa zgodnom Kubankom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!