Za britanskog di-džeja Dejvida Getu zaista se može reći da je kao vino. Što je stariji, to sve bolje izgleda, a njegove fotografije bez majice bacile su obožavateljke u trans.

Pa tako čuveni di-džej Dejvid Geta, s vremena na vreme obraduje fanove svojim fotografijama, gde je u prvom planu njegovo isklesano telo.

Dejvid Geta danas izgleda isklesano.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako radi tokom cele godine i da ima više od 200 celonoćnih nastupa, poznati muzičar ipak pronađe vremena da održava formu i tokom turneje.

- Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i počnem da radim. Onda uveče avionom odlazim da odradim koncert, a nakon nastupa idem da spavam. To je posebno naporno, ali ja sam motivisana osoba, rekao je Geta u razgovoru za portal Ask Men.

Dejvid Geta nekad.
Shutterstock 

Cilj mu je da održava težinu, međutim, treninzima i ishranom gubi masnoću i gradi mišiće, pa dobija definisano telo. Kaže da jede četiri glavna obroka i dva međuobroka u danu.

Oni se sastoje od proteina, nešto ugljenih hidrata, voća i povrća, kao i zdravih masti. Šećer izbegava, a poznat je i po tome da ne pije i ne puši.

- Ne želim da budem veliki, mišićavi tip, nego definisan i snažan, istakao je Dejvid.

Dejvid Geta danas.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Osim u teretani, vreme voli da provodi na surfovanju, igra tenis i vežba jogu. Ne pije alkohol i ne puši cigarete, što mu je sigurno pomoglo da održi mladalački izgled. Geta mladolikost sigurno delimično duguje i svojoj mlađoj devojci sa kojom godinama pokušava da održi tempo, a zbog nje je navodno napustio bivšu suprugu Keti s kojom je bio u braku 22 godine i sa kojom ima dvoje dece, sina Tima Elvisa Erika i ćerku Endži.