Slavni DJ Dejvid Geta i njegova 25 godina mlađa devojka Džesika Ledon sinoć su se pojavili na dodeli Latin Grammy nagrada u Sevilji, a ovo je bilo njihovo prvo pojavljivanje na nekom događaju od kako su odlučili da ljubavi daju drugu šansu početkom ove godine.

Par koji svoju intimu ljubomorno čuva od očiju javnosti sada je sve iznenadio i vešću da je lepa Džesika u drugom stanju, što je sve iznenadilo iako je Džesika Ledon najavila iznenađenje dan pre. 

"Imamo veliku vest za vas, najveće saopštenje ove godine", napisala je na Instagramu, a niko nije mogao ni da posumlja da je reč o trudnoći. Većina je mislila da je par konačno rekao sudbonosno "da". 

Onda se lepa Džesika pojavila u interesantnoj zlatnoj haljini, a u prvom planu je bio njen trudnički stomak, koji je sve vreme mazila rukama, dok pored nje Geta nije skidao osmeh sa lica. Njima će ovo biti prvo zajedničko dete, ali Geta sa bivšom suprugom već ima dvoje - ćerku i sina.

Podsetimo, 56-godišnji Geta je vezu s 25 godina mlađom Džesikom započeo 2015. godine. Fotografi su sledeće godine na njenoj ruci snimili veliki dijamantski prsten, a mediji su se raspisali o mogućoj veridbi. Geta je demantovao veridbu i izjavio da je reč o 'prstenu obećanja' jer više ne veruje u brak.

Dejvid Geta je sa Džesikom nekoliko godina.
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

On se od supruge Keti Lob razveo krajem 2014. godine i to nakon 22 godine braka, a Džesiki je prsten obećanja poklonio 2017. godine kao simbol ljubavi i predanosti. S bišom suprugom je u braku bio od 1992. godine pa sve dok nisu odlučili da se rastanu iznenada što je mnoge iznenadilo s obzirom da su izgledali kao skladan par.

Dejvid Geta sa bivšom suprugom.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Šuškalo se da je uveliko u njegov život ušla Džesika još dok je bio u braku, te da je upravo ona razlog iznenadnog razvoda, no slavni DJ nikada na tu temu nije želeo da govori

Par nije krio zaljubljenost, a mnogima nije promaklo i da se Geta "preporodio" od kako je uplovio sa njom u vezu, te da je počeo da vodi računa o izgledu. Često su se mogli pročitati komentari da je sa "bivšom suprugom bio dedica, a sa novom devojkom frajer", a ruku na srce, Geta zaista sada izgleda mlađe i poletnije nego pre desetak, pa čak i dvadeset godina. 

Dejvid Geta danas izgleda bolje nego ranije
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, njegova sreća sa Ledon trajala je do prošle godine kada je par iznenada raskinuo. Kako se tada pisalo, presudili su im pretrpani rasporedi.

"Geta puno boravi na popularnom španskom ostrvu Ibica, dok je Ledon u Americi te zato više nisu kompatibilni", ispričao je svojevremeno izvor za The Sun.

"Imaju toliko zajedničke istorije da smo svi oko njih mislili da su stvoreni jedno za drugo, ali nije ispalo tako", dodao je i istakao da još postoji nada da bi Dejvid i Džesika jednog dana mogli da ponovo da vrate "plamen" u svoju romansu.

Dejvid Geta i Džesila su se pomirili početkom godine.
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

To se i dogodilo početkom godine, a sada će njihovu ljubav uvećati i zajednički naslednik, a još njihovih fotografija pogledajte u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon

Pročitajte još: OD DEDICE NAPRAVILA FRAJERA, A UMESTO PRSTENA DOBILA RASKID Uništila mu je brak ali joj se 24 godine stariji ipak vratio

Bonus video:

Zašto se u trudnoći ne vidi stomak Tiktok/dr.karanr

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!