Dejvid Geta možda je u šestoj deceniji, ali to bi malo ko bi pomislio kada pogleda njegove fotografije. Zapravo, sigurni smo da biste pre protrljali oči i prokomentarisali: "Nema šanse da ovaj čovek ima 55 godina!". Geta je definitivno u formi života, što može da zahvali sada već bivšoj devojci Džesiki Ledon. 

Dejvid Geta je u formi života.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nažalost, iako su mnogi mislili da ih čekaju "svadbena zvona", njihova veza se završila raskidom što je došlo kao ogromno iznenađenje s obzirom da su važili za skladan par. 

Dejvid Geta je raskinu sa Džesikom Ledon.
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

Tada su mnogi likovali što je "ljubavnica dobila šta je zaslužila", s obzirom da početak njihove ljubavi nije bio najidealniji. Džesika je Getu upoznala još dok je bio u braku sa četiri godine starijom Katarinom Lob, Francuskinjom kamerunskih korena sa kojom se venčao 1992. godine.

Dejvid Geta je sa Katarinom Lob bio od devedesetih.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Ona mu je u prošlosti bila najveća podrška i zaslužna što je iz gej klubova po kojima je jedino nastupao dospeo na svetsku scenu. Sa njom je dobio i dvoje dece, a onda je, nakon 22 godine braka kao grom iz vedra neba stigla informacija da se razvode. 

dejvid getu je takoreći stvorila bivša žena.
BENAROCH / Sipa Press / Profimedia 

Malo nakon toga saznalo se da je Geta sa duplo mlađom Džesikom Ledon o kojoj se nije znalo mnogo, osim da je na prvom mestu manekenka, a potom i glumica, iako je do sada imala samo manje uloge. Sa Kube se preselila u Los Anđeles, a široj javnosti postala je poznata upravo zahvaljujući vezi sa Getom.

Džesika Ledon je postala slavna zahvaljujući vezi sa Getom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Oni su od samog starta bili praktično nerazdvojni, a mnogi su i komentarisali da je uticala na di-džeja koji u poslednjih par godina deluje dosta mlađe, redovan je u teretani i živi daleko zdraviji život. Ona je zahtevala da se "sredi", s obzirom da su ga pratile priče da izgleda poput "dedice".

Dejvid Geta se sredio zbog bivše.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon nekoliko godina veze, kada je postalo očigledno da Džesika očekuje brak, Dejvid joj je dao "prsten obećanja" uz obrazloženje da "ne veruje u brak". I taman kad je izgledalo da je Džesika pristala na sve, Dejvid je odlučio ipak da raskinu. Razlog?

Živeli su na dve odvojene adrese, imali su različite sklonosti, Dejvid se uželeo mira i samoće...

Od tada ovaj muzičar se posvetio poslu, dok o Džesiki ni traga ni glasa.... Nakon što ju je ostavio Dejvid, Džesika se posvetila rijalitiju, ali filmskih angažmana još uvek nema...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!