Dejvid Geta definitivno živi život punim plućima kraj 24 godine mlađe izabranice Džesike Ledon. Kao se dugo pričalo, ona je upravo bila kamen spoticanja i u njegovom braku koji je pukao nakon 22 godine, međutim, slavni DJ te navode je više puta demantovao.

Ni Dejvid, ni njegova bivša supruga Keti nikada nisu javno govorili o pravim razlozima razvoda, a ona se nakon razlaza potpuno povukla iz javnog života. S obzirom da je Dejvid bukvalno odrastao i izgradio karijeru pored svoje supruge, mnogi su stali na njenu stranu onaj momenat kada se par razveo.

Dejvid Geta izgradi oje karijeru pored svoje supruge.
BENAROCH / Sipa Press / Profimedia 

Keti se nikad nije eksponirala, a pored Dejvda se pojavljivala samo na važnim događajima. Međutim, sada je nigde moguće videti, jer je, prema rečima izvora fokusirana na njihovu decu - 18-godišnjeg sina Tima Elvisa Erika i 14-godišnju ćerku Endži. Ipak, njen Instagram profil pokazao je da i dalje izgleda fantastično.

Instagram Bivša žena Dejvida Gete Keti i dan-danas izgleda sjajno.

Sa druge strane, Geta se ne smiruje i živi drugu mladost, a kada ne putuje po svetu i ne nastupa, paparaci su ga najčešće "uhvatili" na plaži gde razmenjuje nežnosti sa svojom mlađanom devojkom.

Dejvid Geta obožava svoju mlađu devojku.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Od kako se razveo, poptuno je promenio imidž, ošišao se, prestao da puši i fokusirao na zdrav život i treninge, te je od toga da ga nazivaju starcem došao do toga da ga danas sa 54 porede sa daleko mlađim modelima.

Dejvid Geta doterao je telo.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nije tajna da je slavni DJ ranije izgledao daleko starije, ali je nakon ulaska u vezu sa tako mladom devojkom, očigledno odlučio da je vreme za "remont". Bliži kadrovi otkrili su i da je Dejvid takođe postao redovan sa botokosom i filerima, a sve kako bi mogao da parira 30-godišnjoj Džesiki.

Dejvid Geta redovan je na tretmanima botoksa.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dejvid je u intervju za Ask Men 2017. godine objasnio i kako uspeva da nađe vremena za vežbanje i pored velikog broja obaveza.

"Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i onda počinjem sa poslom. Nakon nastupa odmah idem na spavanje i ne idem po žurkama", rekao je Geta.

"Moj je cilj telesna rekompozicija. To znači da želim da zadržim svoju težinu, a da masnoće zamenim mišićnom masom. Ne pokušavam da postanem krupan, samo želim da budem jači i da imam definisane mišiće".

Dejvid Geta kraj Džesike Ledon živi drugu mladost.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Bilo kako bilo, ne može se osporiti da DJ danas izgleda bolje nego ikad, te da mu na isklesanom telu mnogi zavide, a još njegovih fotografija sa novom devojkom pogledajte u galeriji ispod i procenite koliko se promenio:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!