Nekadašnja misica i jedna od najlepših žena sveta, Olivija Kulpo, trenutno odmara sa svojim verenikom i prijateljima u luksuznom odmaralištu Sent Barts, što nije promaklo paparacima koji su slavnu lepoticu uslikali na plaži u veoma provokativnom kupaćem kostimu.

Manekenka koja će uskoro reći sudbonosno "da" NFL igraču Kristijanu Mekafriju, nosila je minijaturni kostim koji je malo toga ostavio mašti, a njena neverovatna linija ostavila je bez daha sve koji su se našli na plaži.

Lepotica sa licem anđela bila je više nego raspoložena, dok je svako malo pokazivala paparacima ruku na kojoj je blistao ogroman verenički prsten.

Jasno je da je Kulpo više nego ponosna što se uskoro udaje, a mnogima nije promaklo i da, od kako ju je Mekafri zaprosio, izgleda daleko provkativnije i seksepilnije nego ranije, što su neki protumačili i kao "način da pokaže bivšima šta su izgubili".

Da li u ovim pretpostavkama ima istine, ne znamo, ali i da je tako, na to ima potpuno pravo ako se uzme u obzir kako su je neki bivši tretirali. Sa druge strane, za neke raskide je bila sama kriva. 

Olivija Kulpo je jako provokativna.
printscreen/instagram 

Poznato je da su je u prošlosti momci ostavljali iako je jedna od najlepših žena sveta. Glavni razlog je bila njena opsesija deljenja privatnog života na mrežama. Sa druge strane, pojedini su raskidali jer se ponašala kao sponzoruša. 

Tako je, podestimo, mnogima svojevremeno bila interesantna njena veza sa Nikom Džonasom, koji je danas sa 10 godina starijom Prijankom Čoprom.

Kulpo je raskid veoma teško podnela, i rekla: "Bila sam u vezi sa Nikom. Nisam imala brend, novac, ali sam bila zaljubljena. Kada je raskinuo sa mnom, ostala sam bez osećaja identiteta. Ceo moj identitet je bio u njemu, što je vrlo česta priča o mladoj zaljubljenoj osobi", priznala je Kulpo i dodala da je emotivno i finansijski bila zavisna od njega.

"Mislila sam da ćemo se venčati, a onda se sećam kako sam ležala tamo iz noći u noć, zurila u plafon u stanu koji nisam mogla da priuštim, razmišljajući kako ću da platim kiriju", rekla je Olivija.

Pročitajte još: NAJLEPŠA ŽENA USKORO SE UDAJE ZA JEDINOG KOJI JE HTEO DA JE OŽENI: Zbog njene opsesije svi su je do sada ostavljali

Zatim, u Olivijin život ušao je još jedan sportista, Dani Amendola, sa kojim je živela bajku. Ipak, pričalo se da nije mogao da se smiri kada su u pitanju druge lepotice.

Da stvar bude gora, nakon raskida, zvezda NFL-a na društvenim mrežama napisao je poduži status sa svim detaljima njihove veze u kom je objasnio kako pravi razliku između privatnog i društvenog života, dok je njegova bivša devojka želela da dokumentuje i otkrije sve, što mu je veoma smetalo. Međutim, kasnije je izbrisao sve što je pisao.

U njenom životu bilo je još muškaraca, ali ni sa jednim sem sa NFL igračem nije stigla do oltara. Činilo se da je i on želeo da se uveri da Olivija nije materijalista, kako su svojevremeno pričali izvori bliski paru.

Bilo kako bilo, par je u vezi proveo 4 godine, a sada će konačno svoju ljubav krunisati brakom, te je lepo videti da je i Olivija konačno srećna i da joj se ispunjava ono o čemu je maštala celog života.

Instagram Olivija Kulpo

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KAJA OSTOJIĆ REŠILA: Sa udajama sam ZAVRŠILA! Otkrila kako njen dečko Mateo reaguje na njenu odluku! Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!