Lepa manekenka, glumica i nekadašnja misica Olivija Kulpo trenutno uživa u Meksiku, gde je i organizovala proslavu devojačke večeri, s obzirom da će uskoro reći sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku NFL igraču Kristijanu Mekafriju.

On ju je pre nekoliko meseci zaprosio nakon nekoliko godina veze, a vesti su otkrili na mrežama uz fotografiju uz koju je napisala "4.2.23", da bi potom dodala na Instagram storiju: "Pokušali smo da ovo tajna što je duže moguće, ali očigledno se priča brzo širi. Udajem se za svog najboljeg prijatelja. Volim te mnogo, vereniče".   

Sada se čini da se datum venčanja bliži, s obzirom da je Olivija uslikana na jahti u belom kupaćem kostimu, sa velom na glavi, a malo potom je i, očekivano, podelila fotografije sa žurke na svom profilu. 

Zanimljivo je da ju je upravo ta opsesijapreteranim "deljenjem"svakog delića života i koštala brojnih prethodnih veza s obzirom da muškarci sa kojima je bila, nisu voleli da javnost zna svaki aspekt njihovog odnosa. 

Tako je, podestimo, mnogima svojevremeno bila interesantna njena veza sa Nikom Džonasom, koji je danas sa 10 godina starijom Prijankom Čoprom. Kulpo je raskid veoma teško podnela, i rekla: "Bila sam u vezi sa Nikom. Nisam imala brend, novac, ali sam bila zaljubljena. Kada je raskinuo sa mnom, ostala sam bez osećaja identiteta. Ceo moj identitet je bio u njemu, što je vrlo česta priča o mladoj zaljubljenoj osobi", priznala je Kulpo i dodala da je emotivno i finansijski bila zavisna od njega.

"Mislila sam da ćemo se venčati, a onda se sećam kako sam ležala tamo iz noći u noć, zurila u plafon u stanu koji nisam mogla da priuštim, razmišljajući kako ću da platim kiriju", rekla je Olivija.

Zatim, u Olivijin život ušao je još jedan sportista, Dani Amendola, sa kojim je živela bajku. Ipak, pričalo se da nije mogao da se smiri kada su u pitanju druge lepotice.

Da stvar bude gora, nakon raskida, zvezda NFL-a na društvenim mrežama napisao je poduži status sa svim detaljima njihove veze u kom je objasnio kako pravi razliku između privatnog i društvenog života, dok je njegova bivša devojka želela da dokumentuje i otkrije sve, što mu je veoma smetalo.

"Olivija želi da je primete na mrežama i u Holivudu, samo da bi zaradila mnogo novca. Imali smo lepih trenutaka i znao sam da grešim, ali i ona je znala! Se*s je bio savršen, ali se ljutila što nisam objavljivao više fotografija sa njom na društvenim mrežama", rekao je između ostalog Dani, a zatim obrisao objavu.

U njenom životu bilo je još muškaraca, ali ni sa jednim sem sa NFL igračem nije stigla do oltara. Činilo se da je i on želeo da se uveri da Olivija nije materijalista, kako su svojevremeno pričali izvori bliski paru.

Bilo kako bilo, par je u vezi proveo 4 godine, a sada će konačno svoju ljubav krunisati brakom, te je lepo videti da je i Olivija konačno srećna i da joj se ispunjava ono o čemu je maštala celog života.

Instagram Lepa manekenka u seksi haljini

Pročitajte još: NAJLEPŠA JE NA SVETU, A MOMCI SU JE UVEK OSTAVLJALI: Pojavom oduzima dah, a sve kvari njena OPSESIJA SLAVOM i izgledom

Bonus video:

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!