Slavni glumac Džon Ham pojavio se sa partnerkom Anom Oskiolom na Vanity Fair x Saint Laurent's Oppenheimer zabavi koja je organizovana uoči dodele Oskara, a jedan od najboljih frajera Holivuda blistao je od sreće kraj novopečene, mlade supruge na crvenom tepihu. 

Ham, koji važi za jednog od najboljih frajera Holivuda iako mu je 52, pozirao je u elegantnom crnom odelu, dok je 35-godišnja Ana za ovu priliku odabrala dugu svilenu srebrnu haljinu. 

Par je izgledao zaljubljeno kao i prvog dana, i sve vreme se držao za ruke, a mnogi su kasnije komentarisali da je lepa Ana podmladila Hama. Doduše, to nije jedino što je uradila. 

Zbog nje je Ham pristao i da se konačno oženi nakon što je godinama bio protiv braka, a u planu su im i deca, iako je i ta stavka u glumčevoj prošlosti bila veliko ne. 

Baš iz tog razloga mnogi su se zapitali i šta se dogodilo sa njegovom bivšom partnerkom Dženifer Vestfeld, kraj koje je proveo dugih 18 godina. 

Džon Ham je ostavio bivšu zbog 17 godina mlađe.
Chris DELMAS / Visual / Profimedia 

Dženifer, koja je takođe bila glumica, a sada je i scenaristkinja, dugo je bila u Hamovoj senci, te se par tek s vremena na vreme mogao videti na crvenom tepihu. Vestfeld bila je potpuno posvećena njegovoj karijeri, a mnogi su tvrdili i da mu je više bila majčinska figura nego supruga. 

Ham nikada nije želeo da se s njom oženi, niti je hteo da joj usliši najveću želju i da joj decu, ma koliko da ga je preklinjala. Iako mu je pomogla da se reši najvećeg poroka - alkohola, koji ga je umalo koštao karijere, činilo se da ni to nije bio dovoljan razlog da Ham ispoštuje najveću želju svoje partnerke. 

Umesto toga, on se od 2017. tajno viđao sa 17 godina mlađom Anom, iako su vezu obelodanili 2020. 

Pročitajte još: NAJBOLJI FRAJER HOLIVUDA KONAČNO SE OŽENIO: U 51. skrasio se kraj 17 godina mlađe Ane, a bivšu ostavio samu i bez dece

Ova izdaja teško je pala Dženifer, koja je kasnije priznala za čim jedino žali. "Nisam mislila da ću doći u ove godine i da neću imati dece. Ipak, postigla sam neke druge stvari koje ranije nisam očekivala", rekla je glumica jednom prilikom.

Ona se nedavno prvi put pojavila na crvenom tepihu nakon godina i godina ilegale. Dženifer je bila zanosna u uskoj crnoj haljini, a njeno pojavljivanje privuklo je mnogo pažnje. Ona se trudi da živi svoj život mimo Hama i da uživa u svojim danima, iako mnogi primećuju tužnu senku na njenom licu koja je ostala nakon raskida 18-godišnje veze.

Dženifer Vestfeld na događaju nedavno.
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Zaslužuje nekog ko će je stvarno voleti, jer to je najmanje što univerzum može da joj da", glasio je jedan od komentara na mrežama, a glumica i scenaristkinja nedavno je uslikana kraj misterioznog čoveka, te se čini da je možda i pronašla svog "gospodina pravog".

Dženifer Vestfeld sa misterioznim muškarcem.
ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

A što se tiče Džona, on danas uživa u životu sa svojom suprugom i ni najmanje ne mari za kritike na račun izjava i pređašnjeg života, te sa Anom živi drugu mladost.

Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Džon Ham i Ana Oskiola uživaju u svojoj ljubavi koju su najpre krili od svih.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

NAJVEĆA KAZNA ZA LJUPKU STEVIĆ: Stručnjak otkrio detalje nakon prisluškivanja generala! (KURIR TV) Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!