Slavni glumac Džon Ham, inače zvezda sada već kultne serije "Mad Men" oženio se pre samo par meseci, a sada se prvi put pojavio na nekom velikom događaju sa svojom novopečenom suprugom Anom Oskiolom.

Par se pojavio na gala premijeri "Dead Man Walking" u Metropolitan Operi u Njujorku, ne skidajući osmehe sa lica.

Čini se da im bračni život veoma prija, a zanimljivo je da je lepa Ana uspela da "smiri" glumca nakon samo dve godine zabavljanja, te da sa njom poželi sve ono što mu radnije nije padalo na pamet.

Podsetimo, on je već bio u dugoj vezi i to 18 godina sa glumicom Dženifer Vestfeld. Ona je raskid veoma teško podnela, a nije tajna da je upravo zahvaljuji njoj pobedio ogroman problem sa alkoholom koji ga je u više navrata mogao koštati karijere. I ne samo to! Dženifer se zbog njega nije ostvarila u ulozi majke iako joj je to bila najveća želja.

Džon Ham sa bivšom ženom.
Chris DELMAS / Visual / Profimedia 

"Nisam mislila da ću doći u ove godine i da neću imati dece. Ipak, postigla sam neke druge stvari koje ranije nisam očekivala", rekla je glumica jednom prilikom.

Džon se nije stideo da javno kaže zašto ne želi da ima decu. "Bio bih užasan tata. Gledam svoje prijatelje koji imaju decu i odmah pomislim: 'Čoveče, kako si uopšte budan u 6 ujutru, a kamoli da radiš nešto?' To mi nije važno. Imam nećake i nećakinje, a bio sam i učitelj. Sigurno sam proveo mnogo više vremena sa decom nego većina ljudi u svom životu", istakao je on tada.

Objasnio je i zašto nikad nije izgovorio sudbonosno 'da'. Naime, on nije video smisao u tome da se oženi jer mu ne treba komad papira da potvrdi njegovu vezu, a i verovao je da je brak samo za one ljude koji žele decu. No, sve se promenilo kada je u njegov život ušla Ana.

Džon Ham sa novom ženom.
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Upoznali su se 2017. upravo na snimanju serije "Mad Man", iako su svoju vezu skrivali do 2020. Upravo su ga zbog ove veze mnogi osudili jer se sumnjalo da je zbog mlade Ane glumac raskinuo 18-godišnju vezu sa glumicom Dženifer. Međutim, Džon se nije osvrtao na kritike.

Džon Ham upoznao je Anu na snimanju Mad Men.
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovo je još jedno mesto u mom životu gde se osećam veoma smireno i udobno. Trenutno sam srećan i prijatno mi je", rekao je. Dodao je i da je konačno uspeo da sedne i popriča sam sa sobom, odnosno da razmisli o svemu, što je učinilo vezu u kojoj je još značajnijom i otvorilo mogućnost za stvari poput venčanja, dece, definisanja novih verzija sreće, života, zdravlja."

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!